Perşembe, Haziran 26, 2014

Aslantepe şampiyonluğu Vefa'da bıraktı

Ligde son sıralardaki yer alan İMES İstanbul Kastamonuspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek olan Aslantepespor, rakibine 2-1 mağlup oldu. Maç sonunda iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı.



İstanbul U19/2 Ligi 10.Grupta bir üst lige çıkmayı ilgilendiren maçta Kağıthane temsilcisi Aslantepespor, Fatih ekibi İMES İstanbul Kastamonuspor'a konuk oldu.



Hakan Abay, Mesut Aksu, Taner Çakır Hakem triosunun yönettiği maçın ilk devresi 1-1 sona erdi. İkinci yarıda Aslantepespor rakibinin 10 kişi kalmasından da faydalanıp üst üste gol pozisyonlarına girdi ancak golü bulan taraf ev sahibi İMES İstanbul Kastamonuspor oldu. 90 dakika 2-1 kırmızı-siyahlı ekibin üstünlüğü ile sona erince maç sonunda iki takım futbolcuları arasında kavga çıktı. Hakem Hakan Abay olayları sahanın ortasında Yardımcıları ve Saha Komiseri Kemal Sakaoğlu ile birlikte izledikten sonra İMES İstanbul Kastamonuspor'dan 1, Aslantepespor'dan da 1 oyuncuyu ceza almaları için rapor etti.



Zorlu maçta İMES İstanbul Kastamonuspor'un golleri Fırat Fırat ve Emre Can Üzümcü'den gelirken, F. Çetin Teytey 75.dakikada çift sarı kart kırmızı kart gördü. Fatih ekibinden Muharrem Metin Şengül ise maç sonu olaylara karıştığı için rapor edildi. Aslantepespor'un tek golünü Baran Eser kaydederken, kaleci Mesut Şahin de maç sonu olaylara karıştığı için rapor edildi.



Grubun diğer maçında Bağcılar Eğitim-Şişli Yaylaspor'u deplasmanda 5-2 yenerek şampiyon olurken, Aslantepespor 2. olarak bir üst lige çıktı. Şişli Yaylaspor ise ligi 3.sırada bitirdi.



"Kupa gelince motive olduk"İMES İstanbul Kastamonuspor'un Yöneticisi İsmail Yavuz Yücelaras iki takım futbolcuları arasındaki gerginliği maç öncesinde Stada getirilen şampiyonluk kupasını bağladı.  "Ligde iddiamız kalmadı, futbolcuları maça zor motive ettik ancak sağolsun rakibimiz bizi maça bağladı. Feriköy'de de şampiyonluk maçı var, neden oraya değil de bu maça şampiyonluk kupası getiriliyor" diyen Yücelaras, Aslantepespor'un maça kesin şampiyon olmuş gibi bir havada çıktığını ve kendilerini küçümsediklerini ancak hata yaptıklarını da sözlerine ekledi.



HABER: ALİ KEMAL DEMİR

2 yorum:

Gürkan dedi ki...

Tribünleri Kışkırtarak feriköyde kazanan aslantepeye iyi oldu oynarak kazanan bağcıları tebrik ederim şampiyonlukları için

ali dedi ki...

TEBRİKLER KASTAMONU
SONUCU BELLİ OLMAYAN YERE KUPA NASIL GETİRİLİYOR BUNLARDA YAŞAMAYA BAŞLADIK HAYDİ HAYIRLISI.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...