Cuma, Haziran 20, 2014

Leventspor dinamosu ile yeniden anlaştı

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Leventspor iç transferde atağa kalktı. Daha önce Can ve Serkan Erok ile anlaşan kırmızı siyahlılar Ocak ayında takıma katıldıktan sonra orta sahanın dinamosu haline gelen Murat Yıldırım ile yeniden anlaşma sağlandı.

 

Murat Yıldırım kimdir?
Futbola Reşitpaşa minik takımında başlayan ve aralıksız 7 sezon minik takımdan genç takıma kadar bütün altyapı kategorilerinde forma giyen orta alan oyuncusu, altyapıda yaşı dolunca Reşitpaşa A takımına yükseltilmiş ve aralıksız 6 sezon Reşitpaşa A takımının formasını terletmişti. Şubat 2012'de gruplar bittikten hemen sonra, ara transferde BAL için Yükselme Grup maçları oynamaya hak kazanan İncirli takımına 14 maç için transfer olmuş ve İncirli ile bütün maçlarda oynadığı klasman grubunu 26 puanla üçüncü bitirerek Bölgesel Amatör Lig'e direk çıkma sevinci yaşamıştı. Deneyimli futbolcu o sezon Yükselme Grubu maçlarının 9.haftasında 25 Mart 2012 tarihinde Zara Ekinli Stadında oynanan ve 0-0 biten maçta takımımızı fazlasıyla zorlamış ve Levent'e karşı 90 dakika forma giymişti. 2012-2013 sezonunda, takımı Reşitpaşa'ya geri dönen futbolcu, SAL grup maçlarının bitiminden hemen sonra Bölgesel Amatör Lig için Yükselme Grubu maçları oynayacak olan Bayrampaşa Tuna takımına  transfer olmuştu. İncirlispor takımıyla yaşadığı BAL'a çıkma sevincini bu sefer son maçta Arnavutköy Belediyespor'a 1-0 mağlup olmuş ve Selimiye takımının da Çengelköy'ü 2-1 mağlup etmesiyle, Bölgesel Amatör Lig'e çıkma ümitlerini yitirmişti. Geçtiğimiz sezon takımı Reşitpaşaspor'da başlayan ve Ocayk ayında takımıza transfer olduktan sonra önemli katkıları bulunan Murat, sezonun bitmesiyle birlikte İstanbul Bölge Karması'nın takım kadrosuna da çağırıldı. Karma maçlarında takımının tek golünü kaydeden Murat, ikinci maçta da kaptan olarak sahada yerini almıştı. Ayrıca Murat Yıldırım, 4.'sü düzenlenen Yerel Futbol Ödülleri'nde de mavi karmada  yer aldı.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

1 yorum:

adem dedi ki...

Leventspor gecen seneki kadroyu koruyarak.en mantikli isi yapiyor,diger bal ligi takimlari gibi cok transfer yapmayip ,iyi. olan.kadroyu .korumak.önemli bir iş ,umarim hedeflerine ulasirlar

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...