Pazartesi, Ekim 29, 2012

Arnavutköy Belediye yoluna 'Gül' gibi devam ediyor

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: 2 GÜLTEPE ÖZGENÇLİK: 0
İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grup'un namağlup lideri Arnavutköy Belediyespor, evinde konuk ettiği Gültepe Özgençlik'i 2-0 yenerken sekizde sekiz yaptı. Lacivert-Beyazlılar gol yememe unvanlarını da sürdürdüler. 
Karşılaşma öncesi orta sahada sıkıntılar yaşadığını ifade eden Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin, Yeşil Esenyurt maçında kırmızı kart gören oyuncusundan yoksun çıktıkları bu maçta sıkıntı yaşayabileceklerini söyledi. 


Keskin'in endişesi yersiz çıktı!
Karşılaşmaya ev sahibi Arnavutköy Belediyespor hızlı başlayarak rakibi Gültepe Özgençlik karşısında üstünlük sağlamaya çalıştı. İlk dakikalardan itibaren Adnan hocanın korkularının yersiz olduğu, orta sahada görev alan Mustafa ve Güven'in oldukça başarılı olduğu gözlendi. 


Goller Aytaç ve Orçun'dan
Ev sahibi ekipte, sol kanatta oldukça istikrarlı grafik çizen Aytaç, bu maçta ilk dakikalardan itibaren adam eksiltmedeki hünerlerini sergiledi ve 17. dakikada da attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını daha da sıklaştıran Arnavutköy Belediyespor, 22.dakikada Orçun'un ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla tamamlandı. 

Hakan yoksa Ozan var
İkinci yarı Gültepe Özgençlikspor 60. dakikaya kadar baskılı bir futbol oynayarak Arnavutköy Belediyespor kalesinde gol aradı. Ev sahibi ekipte Hakan Emre Çelebi'nin sakatlığı dolayısıyla kaleyi devralan Ozan Küçükçekmece temsilcisinin forvetlerine gol şansı vermedi. 


Konuk ekip 10 kişi
Gültepe Özgençlik, 74. dakikada Ceyhun Mutlu'nun atılması nedeniyle mücadeleye 10 kişi devam etmek zorunda kalırken, kalan dakikalarda iki ekip de gol kaydına muvaffak olamadı. Mücadele de 2-0 Arnavutköy Belediyespor'un üstünlüğüyle sona erdi. 

HABER-FOTOĞRAF: MURAT K. DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...