Salı, Ekim 30, 2012

Saha Komiseri Namık Uygur’a çirkin saldırı

İstanbul U15 Liginde bu hafta sonu Seyrantepe Stadında oynanan, Çeliktepespor-İzzetpaşa Maçının Saha Komiseri Namık Uygur’a Çeliktepespor’lu bir futbolcunun Babası saldırarak darp etti.


 
Olay şöyle gelişti: Seyrantepe Stadında saat 10.45'de başlayan müsabakanın 50. Dakikasında maçın Hakemi ev sahibi ekipten iki oyuncuyu oyundan ihraç etti. Saha Komiseri Namık Uygur’da ihraç edilen futbolcuları saha dışına çıkarttı. Bu esnada Çeliktepespor’lu bir futbolcunun Babası olan şahıs, Namık Uygur’a saldırdı ve hakaret etmeye başladı. Uygur, bu saldırı sonrasında omzundan ve ayağından yaralandı.

Telefon ile görüştüğümüz ve görev yaptığı maçlarda üstün görev anlayışı, oyuncu ve diğer ilgililerde olan uyumlu diyalogları ile tanınan ve Türk Futboluna hizmet eden Namık Uygur, kendisine edilen ağır küfürlerden dolayı çok üzüntülü olduğunu ifade etti.

Saha Komiseri Namık Uygur ağabeyimize yapılan bu çirkin saldırı esefle kınıyoruz ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

HABER: BURAK KURTULUŞ

7 yorum:

sportmen dedi ki...

sayın UYGUR'a geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.umuyorum ki çeliktepeli genç kardeşim babasını örnek almasın.böyle olayların da sahalarımızda bir daha yaşanmamasını diliyorum.

Adsız dedi ki...

NAMIK UYGUR,A GEÇMİŞ OLSUN ÇELİKTEPE BAŞKANI DEVAMLI SPOR SİTELERİNDE ÖRNEK İNSAN ÖRNAK BAŞKAN EVLİYA ROLÜNDE ALACAĞI KARARI MERAKLA BEKLİYORUZ

Adsız dedi ki...

Ben de Haliç maçını seyretmek için gitmiştim Çeliktepe oyuncu velilerinden bazılarının yaptığı hareketlerden utandım.Ayıp çocuklara böyle mi örnek olacaksınız?

Adsız dedi ki...

Adsiz belliki celiktepe spor baskanini taniyorsun amacinda belli olayi kinamak degil insanlara sallamak ama olayla celiktepe sporun bir alakasi yoktur herkesin a takimda oldugu zaman zarfinda boyle bir olay gelismistir yoksa boyle bir olaya musade edilmeyecegini sende iyi bilirsin.

Adsız dedi ki...

sevgili dostlar sevgili arkadaşlar bir kişinin kendini bilmezliği hiç bir şekilde gerçekten türk futboluna çok değerli hizmetler veren camiayı ve fedakar takım hocaları,başkan ve yöneticilerini karalayamaz burada bana yapılan saldırıda kendinide tehlikeye atarak beni koruyan ve siper olan ve olayda ayakkabısı yırtılan sarıyer klübü alt yapı antrönörü CANER KAYA hocama teşekkür ediyorum.Namık UYGUR

Adsız dedi ki...

maç günü bende oradaydım yıllardır çeliktepe maçlarını seyir ederim böyle bir olayla ilk kez karşılaştım NAMIK UYGUR abime geçmiş olsun dileklerimi iletiyırum hasan başkanın geregini yapacagına eminim çeliktepe u15 takımının velilerinin kulakları çekilmeli özellikle bir kaç veli varkı her maçta hakemleri ve gözlemcileri çok tahrik ediyorlar başkana ve yönetime duyrulur çocuklarını maradona sananlar var çocuklar babalarının baskılarınının yüzünden oynayamaz oldular

Adsız dedi ki...

öncelikle NAMIK UYGUR abime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum çeliktepe u15 de oynayan çocukların babaları özelikle bir kaçtanesini çocuklarını messi ile karıştırıyorlar maç günü oradaydım olayı karşı tirbünden üzüntü ile seyir ettim bu velilerin kulakları çekilmeli hasan başkanım olaya el koyması lazım gereken ceza verilmeli

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.