Salı, Ekim 30, 2012

Köşe: 1 puan aldık, ya kaybettiklerimiz

İyi kötü kendimizden kat kat güçlü rakibimizden zorda olsa bir puanımızı kopardık. Şimdi benim anlamadığım sezon başı yapılan transferlerle aynı dönemde koyulan hedeflerin gün geçtikçe küçüldüğünü görüyorum. Sezon başı yönetim tarafından koyulan şampiyonluk hedefinin “artık kümede kalabilir miyiz” düşüncesine yönetimden önce camianın daha erken inanması bence biraz gerçekleri görmek gibi algılanabilir.


Allah yardımcımız olur inşallah bir kaza bela olmazda kümede kalırız, seneye de daha akıllı, daha tecrübeli, daha bilgili bir yönetim ve idari kadroyla bu sene koyulan hedefin seneye gerçekleşmesini diliyorum.

Kaç haftadır dikkatimi çeken bir husus var ve bu hafta bunu artık hatırlatmak zorunda hissediyorum kendimi. Protokol düzenlemesini kim yapıyor bilmiyorum ama bunu düzenleyeni de merak etmiyor değilim hani. Arkadaşlar bakın kendi sahamızda kendi seyircimizin önünde oynadığımız maçlarımızda bazı futbolcuların anneleri, babaları, kız arkadaşları, kardeşleri yan tribünde oturuyorlar. İnanıyorum bunları sadece ben değil sizde görüyorsunuzdur. Protokole bakıyorum da yemin ederim altmış kişi varsa kırkını tanımıyorum. Lütfen rica ediyorum bu konuya biraz dikkat edin ve bu insanları bence protokol tribününe alın Allah korusun yarın öbür gün tribünlerde bir olay çıksa bu insanlar arada kalacaklar.

Gelelim maça, şimdi size soruyorum bizim şuan özellikle iç sahadaki maçlarda şiddetle 3 puana ihtiyacımız var. Üç puana ihtiyacımız var ama dünkü kadroya bakıyorum 3 stoperle oyuna başlıyoruz. Beşli defans, dörtlü orta saha kurgusu ve tek forvet. Bizim böyle gol bulma şansımız olur mu arkadaşlar ya bırakın futbolu yeniden icat etmeyelim. Biz bu kurguyla değil gol evimizin yolunu bile zor buluruz. Olmaz olmayacağını da benim gibi sizlerde görüyorsunuz.

Deplasman maçlarında bu kurguyla çıkarız saygı duyarım. Neden bence deplasmanda oynayacağımız maçlarımızdan alacağımız bir puan kâr olur, üç puan ise bal kaymak olur.

İçerdeki maçlarda bence bu kurguyla oynamamız son derece yanlış ve dünkü maçta ancak golü yedikten sonra benim istediğim sisteme dönüldü. En azından pozisyon bulduk ve son haftalarda 18’e bile alınmayan bu hafta diğer oyuncuların sakatlıklarından dolayı mecburen kadroya alınan Nazif’in süper golüyle bence umutlarımız yeşerdi.

Tabi bu arada Nazif’in kaç haftadır neden kadroya alınmadığını hala anlamış değilim. Eğer performansından dolayı alınmıyorsa sayın hocam ben bu hafta Metin Erdem’i kadroda görmek istemiyorum.

Ben bu hafta Gebze maçında orta alanda yürüyerek top oynayan Metin Erdem’i değil Nazif’i görmek istiyorum. Çünkü kaç haftadır Metin’in performansı çok kötü, lütfen idari kadroya sesleniyorum adaletli olun biraz. Duygusal davranmayın duygusallığınız takımın alacağı başarının önüne geçmesin.

YAZI: HÜSEYİN YAŞAR

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sayin huseyin yasar iyi guzel yazmissinda soyadi seninle ayni olan yunus un performansini neden yazmiyosun nazif kadroya neden alinmamis nazif oynarken silivri stadinda degildin heralde yazilarini surekli okuyorum genelde cok ta haklisin fakat metin erdem gecen sene gelmeden once bu takim 2 pas yapamiyodu

Adsız dedi ki...

Metini tartışmayın arkadaşlar .Adınsporun önliberolarını izlediyseninz metinde yunusta butakımda sadece yedek olur.Nazif bireysel iyi ola bilir ama takım oyunu oynayamaz.Kısaca butakım ligde kalsın yeter.Geçen sene Metin gelmeden takım pasmı yapıyodu derken arkadaş metin ilk haftalarda yoktu busene takım gayet iyi pas yapıyodu .şunu söyliyim yanlı olmayın vede duygusal davranmayalım.Bir gerçek var geçen seneki yönetin ve takım kurgusu çok iyidi.Takımı kuran arkadaşlardan allah razı olsun yoksa buseneki takımmı kuranlardan hiçbişey olmaz.

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.