Pazartesi, Ekim 29, 2012

Kartaltepe 3 puana sevinemedi

KARTALTEPE: 4 ÖZ KARACAAHMET: 3
İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta 9.Haftada 9 puanlı Bayrampaşa ekibi Kartaltepe ile henüz grupta puanla tanışamayan Öz Karacaahmet ile Bayrampaşa Belediye Sahasında karşılaştı. Ev sahibi takım maçı 4-3 kazanarak 3 puannın sahibi olurken, Karşılaşmanın 17.Dakikasında Kartaltepe'de Uğur Esen'in talihsiz bir şekilde ayağı kaval ve fibula kemiğinden kırıldı.




Kartaltepe'de Uğur'un talihsizliği;
Kartaltepe caza alanı içinde pozisyonda Uğur topa ayağını uzattığında Mevlüt'te araya girince Uğur biranda acIlar içinde yer kaldı. Hemen saha kenarında bulunan  ambulansı ile hastaneye götürülen oyuncunun ayağının talihsiz bir şekilde ayak kaval ve fibula kemiğinden kırıldığı tespit edildi. Öz Karacaahmet'te Mevlüt maçın Hakemi Serhat Tan tarafından 17.Dakikada itİrazdan gördüğü sarı karttan sonra hemen arkasında, Uğur ile girdiği pozisyondan sonra ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

30.Dakikada Kartaltepe'de Semih'in ceza alanı içine götürtüğü topta ceza alanı içine yaptığı yerden ortada Mert penaltı üzerinde topa dokunarak takımını 1-0 öne geçiren golü ağlara bıraktı.

36.Dakikada Kartaltepe ilk golün asisti yapan Semih, Gökhan pasında altı pas içinde vurduğu şutta kaleci Enes'in müdalesine rağmen top ağlarla buluşurken, siyah-beyazlılar'da 2-0 öne geçti.


Karşılaşmanın ilk yarısında oluşan sakatlıktan sonra Hakem Serhat Tan oynanmamış süre olarak 7 dakika daha ilave ettiği süre içinde Öz Karacaahmet golü buldu. Kartaltepe ceza alanı içine yapılan ortada kaleci Sezgin boşa çıkınca penaltı noktası önünde Serhat kafa ile topu ağlara gönderdi. 2-1. İlk yarısı ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı.


İlk yarıyı mağlup kapan Öz Karacaahmet, ikinci yarıya daha istekli başladı. 48.Dakikada beraberlik golünü bulmak isteyen Öz Karacaahmet oyunu rakip yarı sahaya yıktığı dakikalar içinde Serhat ile bulduğu golle maça dengeyi getirdi.2-2.

Öz Karacaahmet attığı ikinci golden sonra oyundan düşmesini iyi değerlendiren Kartaltepe, maçın 65.Dakikasında  Kadir ile golünü de buldu ve 3-2 öne geçti. Yine hızlı gelişen siyah-beyazlı takım atağında Öz Karacaahmet ceza alanı dışında faul kazandın. Faul direk kaleye kullanan Gökhan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 4-2. Daha sonra Ersan ile bir gol daha bulan Üsküdar temsilcisi Ersan ile penaltıdan bir gol daha bularak skoru 4-3'e getirdi ve maçın skoru ortaya çıktı.


Bu sonucun ardından ligde arka arkaya 2 maçını kazanan Kartaltepe puanını 12'e yükseltirken; Öz Karacaahmetspor ise 0 puanda kaldı.


STAT: Bayrampaşa Belediye
HAKEMLER: Serhat Tan, Samet Özkul, Fırat Könerce
SAHA KOMİSERİ: Senad Bıçak
KARTALTEPE: Sezgin, Muharrem, Sercan, Berkay, Mithat, Uğur (Gökhan),
Semih, Kadir (Ömer), Mert, Gökhan, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Kemalettin Dirik
ÖZ KARACAAHMET: Enes, Furkan, Eyüp, Ahmet, Ersan, Sinan, Samet,
Mevlüt, Serhat (Harun), Hakan, Bekir (Uğur)
TEKNİK DİREKTÖR: Fahrettin Türköz
KIRMIZI KART: 18.Dk. Mevüt (Öz Karacaahmet)
GOLLER: Mert, Semih, Kadir, Gökhan/ Serhat (2), Ersan


HABER-FOTOĞRAF: ÖNER YIĞRIK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.