Pazartesi, Ekim 29, 2012

Fatih Vatan Lisesi'nden Belediye Başkanı Demir'e ziyaret

Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret etti.
Ziyarette kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Fatih Vatan Lisesi Kulüp Başkanı Suat Özcan, kendilerinin de dahil olduğu 'Kız Futbol Eğitim Merkezleri Projesi' (KFEM) hakkında bilgi verdi. Özcan, "Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişimi Direktörlüğü tarafından geliştirilen ve UEFA tarafından desteklenen FKA-P-001 kodlu 'Kız Futbol Eğitim Merkezleri Projesi' kapsamında pilot iller belirlendi. Ön görüşmesi yapılmış kulüplerde 1998-2001 doğumlu kız çocuklarına futbol eğitimi verilecek. Bu proje kapsamında Fatih, Zeytinburnu, Eyüp, Bayrampaşa, Esenler, Gaziosmanpaşa, Güngören bölgesini temsilen Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü Kız Futbol Eğitim Merkezi olarak seçilmiştir. Projenin amacı daha çok kız çocuğuna spor yaptırma imkanı sağlamaktır" dedi.

Kızlar A takımlarının bu sezon deplasmanlı ligde mücadele edeceğini belirten Başkan Özcan, ilk maçlarını deplasmanda 1207 Antalya ile 4 Kasım'da oynayacaklarını belirterek, "Fatih'imizi orada en iyi şekilde temsil edip iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ise proje kapsamında Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü'nün Fatih Mimarsinan Stadı'nı dilediği saatte kullanabileceğini belirterek, Fatih ilçesinin sporun her alanında temsil edilmesine yardımcı olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Demir, "Hiçbir beklenti içinde olmadan, gençlerimize gönüllü olarak hizmet eden Fatih Vatan Lisesi Spor Kulübü'nü tebrik, kız futbol takımına ve yöneticilerine başarılar dilerim" dedi.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.