Çarşamba, Ekim 31, 2012

Ahmet Yurtsever: Çok enerjik ve uyumlu bir ekip olduk!

İstanbul Süper Amatör Lig 1.grup takımlarından Üsküdar temsilcisi Çamlıcaspor hafta sonu oynayacağı Yeniköy maçı hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.


Geçtiğimiz hafta Çeliktepespor engelini geçip, 3 puan alan Çamlıcaspor puanını 17’ye yükseltti. Yeli-beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Ahmet Yurtsever Yerel Futbola yaptığı açıklamada, “mütevazi bir bütçe ile lige girdiklerini, kadroya dahil edilen genç oyuncuların performansı ve uyumu ile birlikte çok enerjik ve uyumlu bir ekip haline geldiklerini söyleyerek, ‘bundan sonrası içinde hep zirve yarışının içinde olmak istiyoruz ve bunu başaracak güce de sahibiz’ dedi.

Yurtsever ayrıca, kendilerini çok yorucu ve zor günlerin beklediğini de belirterek, bu haftada Türkiye 1.Liginde mücadele eden Bayan futbol takımlarının liginin de başlayacağını ve o takımı da kendisi ve yardımcısı Yavuz Çimen’in çalıştırdığını söyleyerek, zaman, zaman erkek ve kadın futbol takımlarının maçlarının aynı günde olacağını ve Yavuz Çimen ile birlikte görev değişiklikleri yapacaklarını da söyledi.

Çamlıcaspor bayan futbol takımının 1.haftadaki rakibinin Ankara ekibi Fomget olduğunu söyleyen başarılı Teknik Adam maçın Pazar günü saat 12.30’da Alemdağ Stadında oynanacağını söyleyerek futbol severleri maça davet etti.


HABER: BURAK KURTULU

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...