Salı, Ekim 30, 2012

Cevahiroğlu, Namık Uygur’dan özür diledi ve ‘ben gereğini yaparım’ dedi

Çeliktepespor Başkanı ve İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Cevahiroğlu, Seyrantepe Stadında oynanan Çeliktepespor-İzzetpaşa maçının Saha Komiseri Namık Uygur’a Çeliktepespor’da forma giyen bir futbolcunun Babasının saldırarak darp etmesi sonrası Yerel Futbola bir açıklama yaptı. Cevahiroğlu, açıklamasında bu çirkin olayı kabul edilemez bulduklarını söylerken, hem özür diledi hem ‘ben gereğini yaparım’ dedi.

Çeliktepespor Başkanı Hasan Cevahiroğlu açıklamasında, 16 yıldır Başkanlık yaptığı Çeliktepespor’da ilk defa böyle bir olay yaşandığını ve olayın bu boyutta olduğunu yeni öğrendiğini, kendilerinin A takım maçı için olayın yaşandığı 28 Ekim 2012 Pazar günü 12.30’da oynanan maç için sabah erken saatlerde Alemdağ’a gittiklerini ve ikinci Başkan Necdet Nas’ın da geçirdiği kaza sonrası istirahatte olduğu için Kulüpte bulunmadığının altını çizerek şunları söyledi. 

“Benim Kulübümde veya İstanbul’daki herhangi bir İlçedeki bir tesiste böyle münferit bir olay yaşanmasını asla kabul edemeyiz. Ben olayın bu boyutunu haber Sitenizde çıkınca öğrendim. Fazlasıyla üzüldüm, şahsım ve Kulübüm adına Sayın Namık Uygur’dan ve Futbol Saha Komiserleri Derneğinden özür dilerim. Çamlıcaspor maçı dönüşünde Hocalarımız bana bu olay ile ilgili bazı bilgiler verdiler, ben de hemen toplantı yaptım ve yetkilileri uyardım. Ancak kesinlikle darp ve küfür boyunu bilmiyordum. Biz, üstün nitelikli çocuk yetiştirmeye çabalarken, bir sporcumun velisi böyle çirkin bir davranışta bulunuyorsa sonucuna da katlanmak zorundadır. Ben de Çeliktepespor Başkanı olarak bu olayı çok ciddiye alıyorum ve gereği neyse yaparım. Bunu yapanların da yanına bırakmam” dedi.

HABER: BURAK KURTULUŞ

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.