Pazartesi, Ekim 29, 2012

Çengelköy ve Küçükköy bayramda birlik 'beraberlik' dediler

ÇENGELKÖYSPOR: 1 KÜÇÜKKÖYSPOR: 1
İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta şampiyonluk hedefleyen iki ekibin mücadelesinde Çengelköyspor’un konuğu Küçükköyspor oldu. Yeşil-Siyahlılar deplasmanda oynadıkları maça taraftarlarıyla çıkarma yaptı. Mücadelede konuk ekip Onur ile 1-0 öne geçmesine karşın skoru koruyamadı ve 53.dakikada Sezai maçın skorunu ilan etti.

Küçükköy taraftarı maça akın etti!
5.Grupta haftanın en kritik maçına sahne olan Beylerbeyi 75 Stadı’na konuk ekibin taraftarlarından önce Kartalspor taraftarları statta yerlerini aldı. Kardeşlik bağları kuvvetli olan Kartalsporlular kardeş takımları Küçükköyspor’u desteklemek için statta yerlerini almışlardı. Fakat Küçükköy taraftarları stada 10.dakikada gelerek tribünlere biraz rötarlı giriş yaptılar. Kartalspor taraftarları da maç öncesinde Küçükköysporlu futbolcuları bağırlarına bastılar. Konuk ekibin taraftarları da stada gelince tribünler iyice coştu.

Çengelköysporlular da takımlarını yalnız bırakmadılar!
Ev sahibi takımın taraftarları da maçın başlamasından sonra tribündeki yerlerini alarak takımlarını 90 dakika boyunca desteklediler. Çengelköysporlular kendi sahalarında oynadıkları maçtan bir puanla ayrılsalar da takımlarına olan desteklerini maç sonunda da eksik etmediler.

Karşılaşmanın 11.dakikası geride kalırken kaleye gönderilen ilk tehlikeli atak konuk ekip Küçükköy’den geldi. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşu sonrasında top ceza sahası üzerine doğru açıldı. Sercan ceza sahası üzerinden şutunu attı. Oktay topun sahibi oldu. 16.dakikada ceza sahası üzerinden Orhan kaleye şutunu attı. Top alt direğe çarparak oyun alanına döndü. 39.dakikada Orhan bu kez affetmedi. Ceza sahası sağ çaprazından topu ayağına alır almaz uzak direğe şutunu atan Orhan takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra Orhan, Sefa ve Sercan sevinçlerini Küçükköy taraftarlarının önünde dans şov yaparak geçirdi. 

42.dakikada Mustafa Bayat’ın ortasında Gökhan’ın kafası auta çıktı. İlk yarı Küçükköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Çengelköyspor etkili başladı ve 53.dakikada golü buldu. Sağ kanattan Soner’in ortasında ceza sahası çizgisi üzerinin birkaç adım içerisinden Sezai gelen topa ayağının içiyle nefis vurdu. Top süzülerek ağlarla buluştu: 1-1. Golden iki dakika sonra bu sefer Onur kafa ile üstünlük sayısına yaklaştı. Sağ kanattan Halit’in ortasında Onur kafayı vurdu. Top direğin hemen yanından auta çıktı. 


60.dakikada Sağ kanattan İshak Taner ve Recep’ten sıyrıldı. Kaleye sert bir şut gönderdi. İsmail bu pozisyonda gol izni vermedi.78.dakikada Orhan sağ kanattan sol ayağıyla serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde topa son olarak Recep vurdu top oyun alanını terk etti. Karşılaşmanın sonuna eklenen 3 dakikalık uzatmada da ekipler birbirlerine üstünlük sağlamayınca maç 1-1 sona erdi.



STAT: Beylerbeyi 75 Stadı
HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Ogün Kamacı, Emrah Akkaya
SAHA KOMİSERİ: Saim Kara
ÇENGELKÖYSPOR: Oktay, Soner, İbrahim, Gökhan, Sezai, Aşkın(Dk.87 Ufuk), Mustafa, İshak, Onur(Dk.66 Emin), Halit, Bahattin
KÜÇÜKKÖYSPOR: İsmail, Tolga, Hamza, İshak, Taner, Sefa, Orhan(Dk.78 Metin), Sercan, Kadir(Dk.63 Yunus), Ersan, Bilal(Dk.54 Recep)
GOLLER: Dk.53 Sezai / Dk.39 Orhan
SARI KARTLAR: Dk.64 Halit /  Dk.36 Sercan, Dk.41 Hamza, Dk.84 İsmail, Dk.90 Taner 







HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
Maçtan Daha Fazla Fotoğraf Görmek İçin Erdem'in Amatör Futbul Fotoğrafları Sayfasını Ziyaret Ediniz!

1 yorum:

Adsız dedi ki...

her iki takımı ve taraftarları tebrik ederim baştan sona centilmence bir maç oldu her ne kadar Çengelköy üstün bit oyun sergilesede 1 puan ile yetinmes gerekti ayrıca son olarka Çengelköy bu 7 numaralı uzun saçlı arkadaşımızı çok mu aramış acaba bir olumlu pası yok malesef takım ın el freni görevinde

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.