Çarşamba, Ekim 31, 2012

Aynası iştir kişinin…

İstanbul Süper Amatör Lig, 4.grup temsilcilerinden Arnavutköy Belediyespor gol yemeden namağlup yoluna devam ediyor. Bu sezon teknik kadroya Gaziosmanpaşaspor’dan Kaleci Antrenörü İsmail Karabulut’u katan  Arnavutköy ekibi, 2012-2013 sezonunda ilk 8 hafta gol yemeyerek oldukça başarılı bir performans sergiledi.


Kaleciler, Hakan, Ozan, İlkay ve Mustafa’nın rekabetinin başarıyı getirdiğini ifaden eden başarılı Antrenör, “Arnavutköy Belediyespor’da olmaktan gurur duyduğunu söyledi ve çalışmalarının karşılığını aldıkları için Allah’a sonsuz şükrettiğini söyledi.  

Daha yolun başında olduklarını söyleyen Karabulut, Alt yapılarda 15’e yakın kaleciyle yaptıkları çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ve Arnavutköy Belediyespor’un kalesinin uzun yıllar emin ellerde olacağını da sözlerine ekledi.

Arnavutköy Belediyespor’u layık olduğu yere gelmesinde bir katkım olursa ne mutlu bana diyen Karabulut yaptığı açıklamada, “Kalecilerimiz ile çalışmalarımızı aksaksız sürdürmeye çalışıyoruz. Kalecilerimiz idmanlarda özverili şekilde çaba gösteriyor, kendilerine güveniyorum ve takımımızda file bekçiliğinde sorun yaşanmayacağına inanıyorum” dedi.

A takım çalışmalarının yanı sıra, alt yapıdaki kaleciler ile de ilgilendiğini belirten İsmail Karabulut, “Alt yapıda da ileriye dönük kabiliyetli kaleciler var. Bunların aileleri de çocuklarının başarılı olması için üzerlerine düşeni yapıyorlar ve destek veriyorlar. Biz de çocuklarımızın başarılı olmaları için üzerimize düşen görevleri yapmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Karabulut son olarak, ‘sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma. Bak, bil ki hak etmeyenlerin önüne inciler serilmez, Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez Ne fark eder ki kör insan için, elmas da bir, cam da bir…” diyerek sözlerini noktaladı.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.