Salı, Ekim 30, 2012

Deplasman 'Bey'i Kulaksız Okspor

MAHMUTBEYSPOR: 2 KULAKSIZ OKSPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 6. Grup'ta Kulaksız Okspor deplasmanda Mahmutbeyspor'u 3-2 yenerek yenilmezlik serisini 5 maça çıkarırken ilk iki iddiasını sürdürdü.
Mahmutbey Stadı'ndaki maça iyi başlayan Okspor 20. dakikada İsa'nın frikikten attığı golle 1-0 öne geçti. 6 dakika sonra İsa bu kez topu Fikret Öztürk'ün önüne yuvarladı, bu futbolcu da meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Sonraki bölümlerde ev sahibi Mahmutbeyspor daha atak olsa da girdiği pozisyonlardan yararlanamadı. İlk yarı 0-2 sona erdi.

Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ikinci yarıda, 65'te Okspor kaleciyle karşı karşıya kalan Fikret'in düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başına geçen İsa farkı üçe çıkardı: 0-3
75'te bu kez Mahmutbeyspor penaltı kazandı. Atış gole çevrildi: 1-3
84'te gelişen Mahmutbey atağında Okspor kalecisinin kaleye gelen topu içeride kontrol ettiği gerekçesiyle yardımcı hakem santraya doğru hareketlendi, hakem de golü verdi. Oksporlu futbolcular yaklaşık 5 dakika bu pozisyona itiraz etse de sonuç değişmedi: 2-3.
Son dakikalarda başka gol olmazken mücadele konuk Beyoğlu temsilcisinin 3-2 üstünlüğüyle sona erdi. Okspor camiası hakeme tepki gösterirken göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı Mahmutbeyspor yönetimi, teknik heyeti ve futbolculara teşekkür ettiler.

Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.