Salı, Ekim 30, 2012

İMÇ Sakarya'nın şampiyonluk 'Umut'ları sürüyor

MUSTAFAKEMALPAŞASPOR: 2 İMÇ SAKARYASPOR: 3
İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup'ta İMÇ Sakaryaspor deplasmanda Mustafakemalpaşaspor'u Umut'un uzatma anlarında attığı golle 3-2 yenerek şampiyonluk yarışında kalmaya devam etti. Eminönü temsilcisi kadrosundaki iki kaleciyi bu maçta oyuncu olarak oynattı.
Avcılar Turgut Özal Stadı'ndaki maçta İMÇ Sakaryaspor Vezir'in ve 19. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Devre biterken bir gol bulan Mustafakemalpaşaspor 65'te skora denge getirdi. 2-2'den sonra ev sahibi takım birçok fırsattan yararlanamadı. Buna karşın İMÇ'de Umut 90+2'de ceza sahasının dışından sert bir şutla topu ağlara göndererek takımına 3 puanı getirdi.

İMÇ Sakaryaspor Teknik Direktörü Hasan Göksu yaptığı açıklamada, "Maça 10 eksikle çıktık. Öyle ki 3 kalecimizden ikisi oyuncu olarak sahada yer aldı. Futbolcularım çok iyi mücadele etti ve önemli bir galibiyet aldılar. Mustafakemalpaşaspor'u da tebrik ediyorum. Onlar da çok iyi oynadılar, 2-2'den sonra çok kaçırdılar, galip de gelebilirlerdi. Kendilerine gelecek maçlarda başarılar dilerim" dedi.

HABER: EFKAN BUCAK

1 yorum:

sedat dedi ki...

sözün bittiği yer türk futbolunun hali

Fatih Futbol Antrenörleri Derneği'nden Özbay'a ziyaret

Fatih Futbol Antrenörler Derneği Yönetimi, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay'ı makamında ziyaret etti.