Pazar, Mart 17, 2024

THY uçuşa erken geçti



İstanbul SAL Klasman Grubu A Grubu'nda ilk hafta maçında Türk Hava Yolları (THY), Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 mağlup etti.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maça THY hızlı başladı. Henüz dakikalar 8'i gösterirken kırmızı beyazlıların stoperi Aykut Taşkınfurat duran toptan arkaya gelen topu güzel bir şutla gole çevirdi: 1-0
Küçükçekmece İdman Yurdu bu devrede oyuna bir türlü ortak olamadı. Kırmızı siyahlı ekip pas trafiğini başarıyla gerçekleştirse de oyunu bir türlü rakip sahaya taşıyamadı. Kırmızı siyahlılar gol yollarında maç genelinde sıkıntı yaşadı. Rakibi gibi iyi pas yapan THY'nin artısı uzun toplarla kenar oyuncularını oldukça etkili kullanmasıydı. Nitekim Bakırköy temsilcisi 41'de Tolunay Kansız'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Devre 2-0 bitti.

THY ikinci yarıya da erken bir golle başladı. 51'de Serhat sol taraftan getirdiği topu Onur'a çıkardı. Onur topu güzel kontrol ederek Tolunay'a pası verdi. Bu oyuncu da skoru 3-0 yapan golü kaydetti.



Küçükçekmece İdman Yurdu ikinci yarı gerek kenardan gerekse uzun toplarla göbekten rakip savunmayı aşmaya çalışsa da savunmada deneyimli Eyüp ve arkadaşları neredeyse hatasız oynadı.Kırmızı siyahlılar ancak 90+4'te THY savunmasının direncini kırabildi ve 90+4'te Azat Gümüş skoru belirledi: 3-1.

Bir dönem profesyonel liglerde mücadele eden, amatöre döndükten sonra yeni sistemde ilk kez klasman oynayan THY böylece BAL yolunda iddiasını ortaya koymuş oldu.

Haber: Barış Berber
Fotoğraflar: Çiya Özdemir




Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...