Cuma, Mart 15, 2024

Şampiyon Küçükçekmece İdman Yurdu iftarda buluştu


İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta şampiyon olan ve klasman gruplarında Küçükçekmece ilçesini temsil etme hakkı elde eden takımlardan biri olan Küçükçekmece İdman Yurdu camiası iftarda bir araya geldi.  

Spora ve sporcuya tam destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, şampiyon takım Küçükçekmece İdmanyurdu spor’la iftarda buluştu. Başkan Nihat Aslanbay’nın misafirlerini ağırladığı kulüp tesislerindeki buluşmaya CHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Burak Ergin, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, başkan yardımcılarından Mustafa Kuzugüden, Sedat Özkan, Faysal Güler, Meclis Üyesi Hafız Şirazi Kaba, Spor Müdürü Sedat Gazi, Küçükçekmece İdmanyurdu Spor Kulübü Başkanı Nihat Aslanbay, Sportif Koordinatör Sadettin Hazıroğlu, Teknik Direktör Adem Aktaş, futbolcular ve aileleri katıldı.


Etkinlikte konuşan  Küçükçekmece İdmanyurdu Sportif Koordinatör Sadettin Hazıroğlu, "Küçükçekmece İdmanyurdu yönetimi olarak güçlenmeye devam ediyoruz. Büyümeye ilerlemeye devam ediyoruz. A Takımımızla yaşadığımızı şampiyonlukta Küçükçekmece Belediye Başkanımız  Kemal Çebi'nin destek ve katkıları büyüktür. Bu nedenle Başkanımız  Kemal Çebi başta olmak üzere ekibine kulübümüz adına teşekkür ederim. İnşallah klasman maçlarında başarıyı göstererek Bölgesel Amatör Lig'e çıkarak Küçükçekmece'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.


Küçükçekmece İdman Yurdu Başkanı Nihat Aslanbay da “Bu çocuklarımızın hepsi cevher. Bu futbolcu kardeşlerimizle şampiyonluk yaşadık. Belki de bunların arasından yeni Sergen Yalçın’lar yeni Arda Turan’lar çıkacak. Bunlara destek vermeye devam edeceğiz. Kendini spora adamış bir insan olarak her zaman alt yapıya destek verdim, vermeye devam edeceğim. Çocuklarımız kendini spora adayan kötü alışkanlıklara bulaşmayacak. Futbol severler bizim çatımızın altında birleşecek. İstanbul Süper Amatör Lig'de Şampiyonu oldular beni gururlandırdılar şimdi de klasman maçları oynayacak burada gösterecekleri başarı bizleri Bölgesel Amatör Lig'e çıkaracaktır. Katkı ve desteklerinden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi  başkanımıza ve emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi.


Teknik Direktör Adem Aktaş, "Küçükçekmece İdmanyurdu spor olarak sezon başında BAL hedefi koymuştuk. İlk moral yemeğinde, 'şampiyonluk yemeğinde buluşacağız' demiştik. Şu an iftar yemeğindeyiz. Aslında bu yemek ilk aşama şampiyonluğumuzun yemeğidir. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize rehavete kapılmamaları gerektiğini ifade etmek istiyorum. Allah’ın izni ile önce klasman maçlarını ardından BAL’a kalacağız” ifadelerini kullandı.


İftar yemeğinin ardından şampiyon takım yanlarında getirdikleri kupayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'ye verdi. Başkan Kemal Çebi  Süper Amatör Lig’de gösterdikleri başarıdan ve ilçeye  şampiyonluk yaşattıklarından dolayı kırmızı siyahlıları bir kez daha kutladı.  Talep ve önerileri de dinleyen Başkan Kemal Çebi  daha sonra şampiyon takım ile hatıra fotoğrafı çektirdi.



Haber: Yılmaz Aktepe / yilmazhaber.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...