Salı, Mart 12, 2024

Paşabahçespor zorlu finale hazır


İstanbul U18 A Ligi 11.Grup'ta iki ve üçüncü sırayı aynı puanla tamamlayan Dudulluspor ile Paşabahçe takımları Türkiye Şampiyonası maçlarına kalabilmek için baraj maçına çıkacak.

Yarın ( Çarşamba ) oynanacak karşılaşmanın ardından galip gelen taraf adını Türkiye Şampiyonası maçlarına yazdıracak.

Zorlu mücadele öncesinde her iki takımda da heyecanlı bir bekleyiş hakim. Paşabahçe Takımı Antrenörü Mustafa Pekgüler mücadele öncesinde yaptığı açıklamada, " Adımızı Türkiye Şampiyonasına yazdırmak istiyoruz. İyi bir takımız ve bunu başaracak güce de sahibiz. Sadece maç içinde heyecanımızı kaybetmeyelim, anlık skor ne olursa olsun konsantre kaybı yaşamayalım yeter. Rakibimiz de aynı hedef doğrultusunda karşılaşmaya çıkacak. Ben sahaya çok kaliteli bir maç maç yansıyacağı kanaatindeyim " diye konuştu. 

Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ise güzel ve çekişmeli bir maçın kendilerini beklediğini söylerken, " Kadromuzdaki gençler bu sezon güzel bir gelişim kaydetti. Hem A hem d Genç takım ile maçlara çıkan, süre alan oyuncularımız oldu. Ben takımımıza güveniyorum. İnşallah ismimizi Türkiye Şampiyonası Grup Maçlarına yazdıracağız " dedi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.