Pazar, Mart 17, 2024

Kavacık Esnaf'a cezayı kesti



İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu ilk hafta maçında Kavacıkspor, 10 kişi kalan Yeşilova Esnafspor karşısında sayısal üstünlüğünü kullanarak, rakibinin yaptığı bireysel hatalardan da faydalanıp sahadan 2-1 galip ayrıldı.


Stat : İBB Beyoğlu
Hakemler : Şenol Bektaş, Yunus Öncebe, Nuri Miski
Kavacıkspor : Eray, Adem Sim, Baran, Adem İnanç, İsmail Hakkı ( Dk.46 Ertuğrul ), Arda Çetinkol ( Dk.15 Yunus ), Cenker, Gökdeniz, Arda Tuzluoğlu, Gökhan Ukşal ( Dk.82 Yaşar ) , Volkan Sipahi  
Yedekler : Emirhan, Kutay, Ekrem, Ensar Torlak, Berat Ali,  Ertuğrul, M.Ensar, Yusuf 
Antrenör : Erdem Kodalak
K.Ç.Yeşilova Esnafspor : Özgür, Muhammed Can, Furkan, Şamil, Hakan, Abdullah, Muhammed Emre, Ömer Faruk ( Dk.82 Alper ), Berker Kaya ( Dk.46 Ali Umut ),  Ahmet, Melih Miraç ( Dk.75 Emir )
Yedekler : Sezer, Emir, Uğur, Halil İbrahim, Regaip, Ayhan Eren, Ege, Emirhan 
Antrenör : Nedret Patron 
Goller : Dk.5 Arda Tuzluoğlu, Dk.45 Ahmet , Dk.63 Volkan Sipahi, 
Kırmızı Kart : Dk.40 Şamil ( Yeşilova Esnafspor )

Kavacık'tan erken gol
Dk.5 Kaleci Özgür'ün sağa arkadaşına gönderdiği topta araya  Gökdeniz girdi kaptı ceza alanına girdi çizgiye inerken ortaladı Arda Tuzluoğlu yerden bir vuruşla topu ağlarla gönderdi.

Arda'nın büyük talihsizliği
Dk.15 Kavacıkspor adına şansız bir an yaşanırken takımın genç yeteneklerinden Arda Çetinkol'un biz pozisyon sonrasında omuzu çıktı. Çetinkol daha sonra takım yöneticileri tarafından hastaneye götürüldü, zorunlu bir oyuncu değişikliği yaşandı. 

Dk.25 Sağdan gelişen atakta topla buluşan Ahmet Özan bir anda önünü boşaltıp çaprazdan sert bir şut çekse de Kaleci Eray Seyyal topun sahibi oldu.

Dk.31 Yeşilova Esnaf atağında topla buluşan Berker Kaya Kayalı sağ taraftan uzaktan kaleyi yoklasa da top Kaleci Eray Seyyal'da kaldı.

Esnaf 10 kişi kaldı
Dk.40 Sağ taraftan gelişen Kavacıkspor atağında İsmail Hakkı topla buluşup hızla hareketlendi, arkasından gelen Şamil Dündar'ın darbesi ile yerde kaldı, pozisyonun ardından Hakem Kırmızı kartı çıkarınca Yeşilova Esnafspor kalan dakikaları 10 kişi oynamak zorunda kaldı.

Dk.44 Kavacıskpor takımının kazandığı serbest atışta topun başına geçen ikiliden Yunus Akman'ın vuruşunda top üstten auta çıktı.

Beraberlik golü geldi
Dk.45 Sağdan taç ile başlayan oyunda topla buluşan Ahmet Özan ön direk yönünde ani dönüş sonrası çaprazdan sol ayakla uzak köşeden topu ağlara gönderince durum eşitlendi 1-1

Volkan'dan çok şık bir gol
Dk.63 Volkan Sipahi ile başlayan atakta sağa aktarılan top Ertuğrul'a geldi, ortaladığı top savunmadan çıkarıldı en son sağ çaprazda bir kez daha topu önünde bulan Volkan Sipahi  müthiş şutla durumu 2-1 yaptı.

Dk.65 Gelişen Yeşilova Esnafspor atağında ceza alanı içinde Ali Umut'un vuruşu savunmadan döndü top bu kez Ahmet Özan'ın önünde kaldı onun sert ve yakından vuruşunda Kaleci Eray Seyyal topu çıkardı.


Kavacık'tan üst üste ataklar
Dk.75 Sol kanattan gelişen Kavacıkspor atağında Gökhan Ukşal topu sürdü, ceza alanı yayı dışındaki Arda Tuzluoğlu'na topu aktardı, o da aceleci bir vuruş yapınca top üstten auta çıktı.

Dk.81 Sol kanattan ani bir çıkış yapan Beykoz temsilcisinde Gökhan Ukşal bu kez topu sürdü, Kaleye yöneldi, ceza alanına girdiği anda yaptığı vuruşta Kaleci Özgür Solak iyi bir refleksle soluna uçarak topu kornere gönderdi.

Dk.88 Arda Tuzluoğlu ile gelişen sağ kanat atağında Kavacıkspor atağında top ön direğe koşusunu yapan Yaşar Birincioğlu'n aktarıldı onun yaptığı vuruş az farkla aut ile neticelendi.

90+3 Yine bir Kavacıkspor ani çıkışında topla buluşan günün çalışkan ismi Volkan Sipahi'nin yaptığı vuruşta topu Kaleci Özgür uzanıp kornere çeldi.

TALİP ERCAN ( ERHA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...