Pazartesi, Mart 11, 2024

Beyoğlu Çukurspor Süper Amatör'de


İstanbul 1. Amatör Lig play-off maçında Beyoğlu Çukurspor, Yeni Yüzyıl Gençlik'i 120 dakikası 1-1 biten maçta penaltılarda 3-2 yenerek Süper Amatör Lig'e yükseldi.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maçın ilk yarısını Yeni Yüzyıl 1-0 önde tamamladı. Gol, penaltıda kaleciden dönen topun tamamlanmasıyla geldi.

Dakika 61'de bu kez Çukurspor penaltı kazandı ve skor 1-1 oldu. Zaman zaman gergin geçen maçta iki ekibe birer kırmızı kart çıktı.

90 dakikanın ardından 15'er dakikalık ekstra uzatmalarda da sonuç değişmedi ve penaltılara gidildi. Çukurspor'da Çağlar (1), Niyazi (3) ve Murat (4) topu ağlara gönderirken Özgür (2) ve Oğuz Polat (5) meşin yuvarlağı auta attı.
Yeni Yüzyıl'da Sedat (1) topu auta attı, Resul (2) ve Salih (3) atışlarını gole çevirdi. Hüseyin (4) ve Ömer'in (5) vuruşlarını Çukurspor kalecisi Oğuz çıkardı. Penaltılarda rakibine 3-2 üstünlük sağlayan Çukurspor tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig'e çıktı.

2014 yılında Kağıthane ilçesinin Hamidiye mahallesinde Arena Olimpikspor kurulan ve hep 2. Amatör Lig'de yer alan kulup geçen sezon başında Beyoğlu Tarlabaşı Çukur Mahallesi'ne taşınarak Çukurspor ismini almıştı. Kulüp iki sezonda iki lig atlamayı başardı.

Haber: Barış Berber
Fotoğraflar: Çiya Özdemir





Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.