Pazar, Ocak 14, 2024

Acıbademspor gözünü profesyonel liglere dikti



İstanbul 1. Amatör Lig 14. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Acıbademspor deplasmanda Kaynarcaspor'u 6-0 yenerek lider Çavuşbaşıspor'un ardından takibini sürdürdü.

Kaynarca Stadı'nda oynanan maçta Ahmet Bilgin'in teknik direktörlüğünü, Şerif Bülbül'ün sportif direktörlüğünü yaptığı bordo beyazlı ekip Murat Batuhan Abdikoğlu (3), Fırat Aktemur (2) ve Cüneyt Ceylan'ın golleriyle sonuca gitti.

Kadroda 3 profesyonelden dönme isim
Karşılaşma sonrası Yerel Futbol'a açıklamalarda bulunan Acıbademspor Kulübü Başkanı Oğuzhan Atagün, köklü bir camia olduklarını ve profesyonel ligleri hedeflediklerini söyledi. Atagün "Acıbadem Spor Kulübü olarak bu sezon mutlak profesyonel liglere çıkma amacıyla takım kurduk. Sezon başında 22 transfer yaptık. Muhammet Furkan Işık, Batuhan Murat Abdikoğlu ve Burak Gümüştaş olarak profesyonelden dönen üç ismi kadromuza kattı. Bunların ikisi Süper Lig'de oynamış, tamamı geçen sezonun profesyonel liglerde geçirmiş isimler. Yaşları da 22-25-26... Bu sezon takımın iskeletini kurma amacıyla hareket ettik. Önümüzdeki sezon çok daha güçlü bir kadroyla profesyonel lig hayalimize ilerleyeceğiz" dedi.



Belediyeden 1 TL bile yardım almadık
Tüm adımlarını dikkatli ve profesyonelce attıklarını belirten Atagün "Kulübümüzün ne vergi dairesine, ne resmi kurumlara ne de sporcularına 1 TL borcu yok. Bu sezon bütçemiz 2 milyon 600 bin TL'dir. Şunun da altını bilhassa çizmek isterim ki bağlı olduğumuz Üsküdar'ın belediyesinden 12 senelik başkanlık dönemimde hiç bir saha, para veya malzeme desteği almadık" ifadelerini kullandı.


Bölgedeki camilere tadilat yaptırdılar

Kulüp olarak sosyal yardımlarda da ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini kaydeden Başkan Atagün, Acıbadem’de tadilata ihtiyacı olan camilerin tadilatını yaptırdıklarını ayrıca Kamerun’da su olmayan bir bölgeye kulüp adına içme suyu kuyusu açtırmak için çalışmalara başladıklarını sözlerine ekledi.

Haber: Efkan Bucak

MUHAMMED FURKAN IŞIK

BATUHAN MURAT ABDİKOĞLU

BURAK GÜMÜŞTAŞ


1 yorum:

Ned34 dedi ki...

Bir futbol adamı , yönetici olarak semtimizin kulübünün başarılarını alkışlıyorum elimizden geldiği yardımı yapmak için her zaman bekliyoruz ,aynı şekilde devam hedefler bitmez.

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...