Pazar, Ocak 14, 2024

Denizköşkler'de Gökhan Emreciksin farkı



İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta, ligde kalma mücadelesini yakından ilgilendiren maçta Denizköşklerspor deplasmanda Tepebağ Kültürspor'u 2-0 mağlup etti.

Avcılar ekibinde maça damgasını vuran isim Gökhan Emreciksin oldu. Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen, kariyerinde 194 profesyonel maçta 23 golü bulunan 39 yaşındaki sağ açık, 45 ve 49. dakikalarda fileleri havalandırdı. Geçen hafta da Küçükayasofyaspor karşısında iki gol atan Emreciksin bu sezon şimdiye dek 11 maçta 7 gole ulaşmış oldu.

2018'de amatöre dönen Gökhan Emreciksin çeşitli kulüplerde forma giyse de bu seviyede en verimli dönemini Denizköşklerspor'da yaşıyor. Emreciksin ilerleyen yaşına karşın profesyonelliği ile takımdaki gençlere de örnek oluyor.

Takım Ali Güzeldal'a emanet
Denizköşklerspor'un teknik direktörlüğünü de bir başka tanınmış isim, Ali Güzeldal yapmakta. Bakırköyspor, Trabzonspor, Akçaabat Sebatspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da oynayan, kariyerinde 115 profesyonel maçı olan Güzeldal A2 Milli Takımı'na kadar yükselmiş bir isim. Güzeldal bu sezon Emreciksin'le birlikte Denizköşkler'e gelirken ikili, Süper Amatör'ün en zor gruplarından biri olan 8. Grup'ta Avcılar ekibinin başarısı için çaba harcamakta.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.