Pazar, Eylül 24, 2023

Öz Nakkaşspor'da bir dönem sona eriyor


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Öz Nakkaşspor'un 11 yıldır başkanlığını yapan, kulüple Süper Amatör Lig tecrübesi yaşayan başkan Aykut Demirtaş, bugün yapılacak genel kurulda bırakacağını duyurdu.

Demirtaş "Yeni spor yasası gereği  tüzük değişikliği kongresi  ile birlikte başkan ve yönetim değişikliğini de yapacağımız 24 Eylül 2023 tarihindeki olağanüstü kongrede 2012 yılından beri görev yaptığım Öznakkaş Spor Kulübü başkanlığı görevimi de sonlandıracağım.  Bu bir bayrak yarışıdır. Ve Bayrağı daha yukarılara çıkarmak için teslim zamanımız gelmiştir. İşi de ehline teslim edeceğim için ayrıca mutluyum...  Seçilecek yeni başkana ve yönetimine her türlü yardımı ve desteği verip her zaman yanlarında olacağım" dedi. 

Başkan Demirtaş kulübe destek olan herkese çok teşekkür ederken "Birlikte tek yürek olup çok büyük başarılara imza attık… Çatalca’da Nakkaş'ı temsil eder durumdayken, İstanbul’da Çatalca’yı temsil eder duruma getirdik kulübü... Ne mutlu bana diyorum... İşin özü bu köy için, bu kulüp için maddi manevi çok uğraş verdim. Benden yana helal-i hoş olsun…  Kırdığım üzdüğüm kim varsa da hakkını helal etsin" diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 9 Mayıs 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...