Cumartesi, Eylül 09, 2023

Küçükçekmecespor'un ismi Yeşil-Beyazspor oldu


Türk futbolunun köklü kulüplerinden olan Küçükçekmecespor'un ismi Yeşil Beyaz Futbol Spor Faaliyetleri AŞ olarak değişti.

Geçen sezon SAL Klasman Grubu'nda yer alan ve BAL'a çıkmayı son maçta kaçıran yeşil beyazlı takım bu sezon lige girmemişti. Kulübün bu isimle liglere devam mı edeceği yoksa devir mi edileceği bilinmiyor. 1911'de kurulan kulüp Süleymaniyespor ve Süleymaniye Sirkecispor isimleriyle uzun yıllar profesyonel liglerde mücadele etmiş, 1990-91 sezonunda 3. Lig'deyken Küçükçekmece'ye taşınarak Küçükçekmecespor ismini almıştı. (Daha önce ayrıca 1946'da kurulan Küçükçekmecespor Kulübü uzun yıllar amatör liglerde yer almıştır. S.Sirkecispor'un devralınmasıyla Küçükçekmecespor bu kulüp üstünden devam etmiştir, nitekim kulübün logosunda da 1911 tarihi yer almaktadır)

Öte yandan BAL takımı Büyükçekmece Mimarobaspor ismini Küçükçekmece Sportif Faaliyetleri AŞ olarak değiştirdi. Bu kulüp 'Küçükçekmecespor' renkleri ve taraftarıyla yeni sezonda ilçeyi temsil edecek.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...