Çarşamba, Eylül 13, 2023

Gümüşsuyuspor transfere başladı



İstanbul 1.Amatör Ligi'nin Beykoz İlçesi temsilcilerinden olan Gümüşsuyuspor'da 2023-24 Sezonu antrenmanları başladı.

Bu sezon İlçe Antrenörlerinden İrfan Avşar'a takımı temsil eden Yeşil-Beyazlı ekipte transfer çalışmaları da devam etmekte.

Beykoz ekibinin Genel Kaptanı Necdet Kocaman yaptığı açıklamada, "Hayırlısı ile yeni sezon çalışmalarımız başladı. Altyapımızdan kadroya dahil edilen isimler ve yeni transferlerimiz ile ilk antrenmanlar yapıldı. Tabii ki önümüzde bir hayli zaman var ve bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Transfer görüşmelerimiz devam etmekte. İrfan Avşar Yönetimindeki takımımızın camiamızı en güzel şekilde temsil edeceğine olan inancımız tam" şeklinde konuştu.

Necdet Kocaman daha sonra bu ana kadar takıma dahil ettikleri isimleri paylaştı. Buna göre Boğaziçi ekibinin kadrosuna dahil olan futbolcular şunlar ;

Abdurrahim Yıldırım : Ümraniye Hekimbaşıspor, Kanlıcaspor, Boğaziçi 1907 Takımında oynayan 1994 Doğumlu oyuncu Stoper ve Sol Bek mevkilerinde forma giymekte. Yıldırım TFF Bal Ligi İstanbul Takımlarından İnkılapspor takımında da görev yapmıştı.

Esat Olgaç : Santrafor ve Kanat Forvet olarak görev yapan Olgaç, Kemahspor, İcadiyespor, Kanlıcaspor ev İyİ Gençlik Sk takımlarında forma giydi.

Kenan Akbulut : Santrafor olarak görev yapacak olan Akbulut'un kariyerinde ise Beşiktaş Altyapı, 1877 Alemdağspor, İcadiyespor takımları bulunmakta.

İRFAN AVŞAR, " İYİ BİR SEZON DİLİYORUM "

Beykoz İlçesinde önceki sezonlarda değişik kulüplerde Teknik Sorumluluk üstlenen İrfan Avşar ise Kulüp Tesislerinde yapılan antrenman sonrasında yaptığı açıklamada, "Genç ağırlıklı bir kadromuz var. Bu kadroya abi pozisyonunda deneyimli ve yetenekli isimleri dahil etmekteyiz. Antrenmanlarımız neşeli başladı, İnşallah da iyi bir hazırlık süreci sonrasında Gümüşsuyu Mahallesini İstanbul 1.Amatör Ligde en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız "  şeklinde konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Piyalepaşa'dan evinde kritik galibiyet

İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup'ta üst sıraları ilgilendiren mücadelede Beyoğlu temsilcisi Piyalepaşaspor, Güngören temsilcisi Şehzadebaşıs...