Pazar, Eylül 24, 2023

Anadolu FK ile ilgili sezon öncesi önemli gelişme


Maltepe'nin Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerinden Anadolu Futbol Kulübü Başkanı Mehmet Berk Güngör satış sürecinin iptal olduğunu ve kulübün sponsor desteği ile mevcut yönetimle lige gireceğini söyledi.

Güngör şu açıklamaları yaptı:

"Yaşadığımız şampiyonluk sonrası kendi şirketimizde yapmayı planladığımız önemli bir yatırımın iptal olması neticesinde finansal kaynak oluşturma problemi ortaya çıkmış ve bu nedenle üzülerek de olsa kulübümüz ile ilgili satış kararı almıştık. Bu süreçte çok çeşitli görüşmeler yapmamıza rağmen devir için gerekli şartlar sağlanmamıştı. Projenin yarım kalmaması ve çok daha iyi seviyeye gelerek kendi ekonomisini oluşturabilmek amacıyla, şahsımın da ciddi girişimleri neticesinde, hisse paylaşımı ve yüksek hacimli sponsorluklarla birlikte yeni sezona girme kararı alıyoruz.

Satış kararından vazgeçtiğimizi ve yeni sezona iddialı bir şekilde gireceğimizi tüm spor kamuoyuna ve bizi sevenlere duyurmak istiyorum. Aldığımız bu kararın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Yeni sezonda tüm takımlara başarılar dilerim."

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Cem Çalışkan Fatih'te antrenörlerle bir araya gelecek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) İstanbul Şubesi’nin yaklaşan başkanlık seçimleri öncesi adaylığını açıklayan Cem Çalışkan, 13 Ma...