Cuma, Mayıs 26, 2023

Çekmeköy Çarşıspor'dan gol şov



İstanbul 2.Amatör Lig 19. Grup'ta son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Çekmeköy Çarşıspor deplasmanda Üsküdar Çınarspor'u 5-2 yenerek son 5 maçta 4. galibiyetini aldı ve ikinci sıraya yükseldi.

Beylerbeyi 75. Yıl Stadı’nda oynanan ve yedi golün atıldığı mücadeleyi Nisa Ertal, Melisa Akbıyık ve İklim Ateş hakem triosu yönettiler.


Grubun önemli maçını Çekmeköy Çarşıpor Kulüp Başkanı Yücel Evsen, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Demirci ve Ahmet Evsen birlikte protokol tribününden takip ettiler.

Golcüler boş geçmedi

Murat Şengün yönetimindeki Çekmeköy Çarşıspor’un rakibi Üsküdar Çınarspor’u 5-2 mağlup ettiği karşılaşmada golleri maçın yıldızı Emre Can Sağrı (3) ve Yasin Çetin (2) kaydetti. Maçta hat-trick yapan Emre Can Sağrı ilk yarıda bide penaltı atışından yararlanamadı. Üsküdar temsilcisinin golleri Furkan Ceneviz’in (2) ayağından geldi.

Çekmeköy Çarşıspor Salı günü Alemdağ Stadında Kartal Elçispor’u misafir ederken, Üsküdar Çınarspor deplasmanda Mehmet Rauf Lisesi takımı ile karşılaşacak.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

ÇEKMEKÖY ÇARŞISPOR

ÜSKÜDAR ÇINARSPOR


Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.