Pazar, Mart 26, 2023

Ümraniye Yamanspor lige tutundu


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup'ta, kümede kalma mücadelesi veren iki ekibin randevusunda Ümraniye Yamanspor deplasmanda Bayrampaşa Tunaspor'u 3-1 mağlup etti.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan ve Özer Bektaş'ın yönettiği maçta ilk devre daha baskılı görünen taraf olsa da Yamanspor bu devredeki tek ciddi pozisyonunda 27'de Muhammed Papo ile golü buldu ve soyunma odasına 1-0 önde girdi.


İkinci devreye Yamanspor daha iyi başladı. Genç ve dinamik bir ekip görünümündeki Yamanspor 50. dakikada kazandığı penaltıyı gole çeviremese de 59'da Muhammed Papo frikikten kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. İki dakika sonra Burak Şık'la bir gol daha bulan sarı-siyahlı ekip iyice rahatladı. Tunaspor 76'da Muhammed Said Sipahiler ile bir gol buldu. Karşılaşmanın son bölümleri oldukça gergin geçerken Özer Bektaş sık sık sarı kartına başvurdu.



Maçı 3-1 kazanan Yamanspor 3 maçlık yenilgi serisine son verdi ve bitime 2 hafta kala ligde kalma umutlarını sürdürdü. Son 4 maçta 3. yenilgisini alan Tunaspor ise Yamanspor'a geçilerek 10. basamağa geriledi ve ligde kalma şansını zora soktu.

Haber: Çiya Özdemir

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...