Cumartesi, Mart 25, 2023

Özköşkoğlu: Sultanmurat 2. Amatör'de kalıcı olmayacak


Yeni sezonda İstanbul 2.Amatör Lig'de mücadele edecek Küçükçekmece ekibi Sultanmuratspor'da antrenörü Hüsamettin Özköşkoğlu, bu ligde kalıcı olmayacaklarını, geçen sezon veda ettikleri 1.Amatör Lig'e yeniden yükseleceklerine inandığını söyledi.

Genç bir ekiple yola çıktıklarını kaydeden Özköşkoğlu, "Gençlere olan güvenim tam. Camianın da güvenmesini istiyorum. Geçtiğimiz sezon düştüğümüz 1. Amatör Lig'e yeniden yükseleceğiz. İkinci Amatör lig'de kalıcı olmayacağız.Bunu herkes görecek" ifadelerini kullandı.



Sultanmurat Spor Genel Kaptanı İbrahim Şakiroğlu da yaptığı açıklamasında "Öncelikle yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olsun,kardeş kulübümüz İFAspor kulüp Başkan ve  Ali Asker hocamızı futbolcu konusunda bizlere yardımcı oldukları için ayrı bir teşekkür etmek istiyorum. Her kulübün olduğu gibi bizimde hedeflerimizi var, İlk olarak 2. Amatör Lig’de centilmenliği hedefliyoruz. Başarılı olursak şampiyonluğa oynayan bir takımla mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Bu konuda futbolcu ve teknik heyetimize sonsuz güveniyoruz” dedi.

Yeni futbol sezonunda dış transferde alınan isimler şunlar:

Barış, Erdem Gül, Mustafa, Eyüp, Hüseyin, Erdem Atakan, Seccad, Cafer, Kasım, Egemen ve Ebutez (İFA), Arda, Furkan (Zeytinburnu Zaferspor), Hasan (Vardarspor), Mehmet (1453 İstanbul As Spor) ve Berkcan (Şafak 76).

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...