Salı, Mart 28, 2023

Ataköy Çobançeşme şampiyonluklarına bir yenisini ekledi


İstanbul U15B Ligi 3. Grup'ta 1907 Ataköy Çobançeşmespor sahasında Esenler Turgutreisspor'u 9-0 yenerek bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi.

Teknik sorumlu Eray Erol'un sorumluluğunda oynadığı futbolla taraflı tarafız herkesin taktirini kazanan sarı lacivertli takım yıllardır Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmayada devam ediyor. Tam bir futbolcu fabrikası olan 1907 Ataköy Çobançesme Spor Kulübü yetiştirdiği futbolcularla dikkat çekiyor.

Kulübün futbol yapılanmasının başında Türk futbolunun önemli isimlerinden, Kulübün Onursal Başkanı Kortan Aksu bulunuyor.  İstanbul'da altyapısından çok sayıda profesyonel takımlara oyuncu veren
Bakırköy temsilcisi ara transfer döneminde Şanlıurfaspor A takımına Halil Can Cemali, Vanspor A takımına Adem Ege'yi, Fatih Karagümrük Elit U17 takımına Arda Güney Sönmez'i verdi.

Kortan Aksu Yerel Futbol'a yaptığı açıklamalarda "Burası bacasız bir fabrika biz Türk futbolunun en büyük eksiği olan altyapıdan oyuncu yetiştirme konusunda ciddi çalışmalar yapiyoruz. Oyuncuların yanında Türk futboluna ilerleyen yıllarda çok büyük katkılar koyacak hocalarımızı da hazırlıyoruz. Ben bu başarıyı kulübümüze kazandıran Eray Erol hocamıza çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.