Salı, Mart 28, 2023

Görükle İpekspor gergin maçta üç puan bıraktı


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta Görükle İpekspor oldukça gergin ve olaylı geçen maçta deplasmanda Bursa Doğugücü'ne 2-0 yenilerek lider Silivrispor'un 7 puan gerisine düştü. 

Karşılaşma Alanyurt Stadı'nda oynandı. İlk maçta yaşamnan gerginlik bu karşılaşmaya da yansıdı. İlk yarı 0-0 biterken ikinci yarıda 72'de Ebubekir Yardım ve 90+4'te Bilal ile sonuca gitti.

Bu yenilgi ile Doğugücü ve Görükle İpekspor arasındaki fark 3'e düştü. 

Karşılaşma sonrası Görükle İpekspor Kulübü bir açıklama yaparak maçta yaşananlara tepki gösterdi. Yeşil-Beyazlılar emniyet güçlerince yeterli güvenlik önemlerinin alınmadığını, maç öncesi sahaya taş, torpil vs. atıldığını, soyunma odası koridorlarında elinde tornavida ve bıçaklı kişiler olduğunu, kaleciye taş isabet ettiğini, takımlarının maçtan 2 saat sonra polis otobüsüyle çıktığını dile getiren bir açıklama yayımladı.

Doğugücüspor Başkan Yardımcısı Adnan Kalkandan ise "Görükle İpek Spor Karşısında aldığımız 2-0 galibiyetle hem Bursa Derbisini kazanmış olduk hem de ilk maçın rövanşını alarak ikili averajda rakibimizin önüne geçtik" dedi.

 Kaynak: Bursa'da Amatörün Sesi Sayfası



 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.