Perşembe, Mart 30, 2023

Rıdvan Yılmaz ve Umut Nayir'in kardeşleri aynı takımda


İstanbul 2. Amatör Lig 18. Grup ekiplerinden Sancaktepe Yenidoğanspor bu sezon kadrosuna birçok ismi dahil ederken bunlardan ikisi dikkat çekmekte...

Geçtiğimiz günlerde genel kurula gideren ismini Kuzguncukspor yapan, maçlara bu isimle ve yeni logo/forma renkleriyle çıkan ancak sezon devam ettiği için  Sancaktepe Yenidoğanspor olan eski ismiyle devam etmek durumunda olan kulüp kadrosunda milli futbolcular Rıdvan Yılmaz ve Umut Nayir'in kardeşlerini barındırıyor. 

Kariyerine Glasgow Rangers'ta devam eden Rıdvan Yılmaz'ın kardeşi Tolga Can Yılmaz ile Ümraniyespor'da oynayan Umut Nayir'in kardeşleri hafta sonu sahadaydı.

Aynı zamanda takım kaptanı olan 1997 doğumlu Onur Nayir, son olarak Ankara ekibi Kavaklıderespor'da oynadıktan sonra Kuzguncuk'a imza attı. 

Haliç, Başakşehir, Erokspor, Sekbanlarspor, İstanbul Bayburt, Kağıthane takımlarında oynayan 1998 doğumlu Tolga Can Yılmaz da bu sezona Süper Amatör'de başladıktan sonra ara transferde Kuzguncuk'un teklifini kabul etti.

Beşiktaş'ta aynı kadroda bulunan Umut ve Rıdvan'ın kardeşleri de böylece aynı ekipte buluşmuş oldu.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...