Salı, Mart 28, 2023

Çetin Eren yeniden Taksimspor'da


İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Taksimspor, sezona Tophane Tayfunspor'da başlayan Çetin Eren'i renklerine bağladı.

1991 doğumlu orta saha soyuncu geçen sezon Tophane Tayfunspor'un 1. Amatör Lig şampiyonu olduğu kadronun önemli isimlerinden olan Çetin bu sezon mavi-beyazlılarla Süper Amatör Lig'de 15 maçta 3 gol attı.

Daha önce Feriköyspor, Kasımpaşa, İstanbul Sinopspor, Fenerköyspor, Sinop Ayancıkspor, Kastamonu 1966 SK, Keşanspor, Kartal Belediyespor, Küçükköyspor, Taksimspor, Şişli Yaylaspor, Etiler Kartalspor gibi ekiplerde oynayan Çetin böylece yeniden Taksimspor'a dönmüş oldu.

Tophane Tayfunspor'a teşekkür

Deneyimli oyuncu yeniden Taksimspor'a döndüğü için mutlu olduğunu belirterek "Geçmişinde profesyonel ligler olan, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Taksimspor'da yeniden oynayacağım için çok heyecanlıyım. Taksim'de güzel bir kadro aldık, hedefimiz şampiyonluk. Bu transferde bana kolaylık sağlayan Tophane Tayfunspor Kulübü yönetimine çok teşekkür ederim" dedi.

Haber: Efkan Bucak

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Topahane spora kattıkların için teşekkür ederiz. kaptan bu taraftar seni unutmaz yolun bahtın açık olsun 💙🤍

Adsız dedi ki...


Taksim Sporumuza hayırlı olsun süper de olduğumuz zaman kadronun önemli isimlerindendi tekrardan hak ettiğimiz yerlere Bu sene ile başlıyoruz S.GARO başkanımızla birlikte güzel günler bizleri bekliyor. 1,2,3 TAKSIMMMM🏆💛❤

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.