Salı, Mart 28, 2023

Sancaktepe Belediyespor Fındıklı'yı üç golle geçti



İstanbul 2. Amatör Lig 16. Grup'ta Sancaktepe Belediye Gençlikspor, sezonun ilk maçında Maltepe Fındıklıspor’u 3-1 mağlup etti.

Alemdağ Stadı'nda oynanan ligin ilk maçını Aykut Sarımusa, Yunus Emre Bolat ve Şevket Bilal Karaman hakem triosu yönetirken, Saha Komiseri olarak Muzaffer Zeren görev yaptı.

Sancaktepe ekibi üstün oynadı
Yağışlı bir havada ve kaygan zeminde oynanan mücadelenin ilk yarısını Sancaktepe Belediye Gençlikspor 27.dakikada Tarık Ahmet Şenyürek’in frikikten attığı mükemmel golü ile 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıya hızlı başlayarak etkili oyununu sürdüren Sancaktepe ekibi 50.dakikada karambolde topa son dokunan Eyüphan Karateke’nin golü ile 2-0 üstünlüğü yakaladı.

Baskıları dinmek bilmeyen ev sahibi ekip 55. Dakikada günün başarılı oyuncusu Tarık Ahmet Şenyürek’in mükemmel golü ile skor 3-0 oldu.

Maçın son bölümlerinde Nnaedozıe Collins Nnamanı ile golü bulan Maltepe Fındıklıspor maçın sonucunu belirledi 3-1.

Başkan Av.Yunus Ustahabipoğlu takımını yalnız bırakmadı
Sancaktepe Belediye Gençlikspor Kulüp Başkanı Av.Yunus Ustahabipoğlu ligin ilk maçında takımını yalnız bırakmadı. Maç sonu sahaya inen Ustahabipoğlu galip gelen takımının Teknik Ekibini ve futbolcularını tek tek tebrik ederek objektiflere poz verdi.

İlk haftadan aldığı galibiyet ve oynadığı başarılı futbolu ile dikkatleri üzerine çeken Teknik Sorumlu Ali Doğan ve Antrenör Adem Akın’ın öğrencileri gelecek hafta deplasmanda Yenisahraspor ile karşılaşırken, Maltepe Fındıklıspor evinde Üsküdar İcadiyespor’u misafir edecek.

Haber : Murat Nazik / futbolamator.com

Sancaktepe Belediye Gençlikspor

Maltepe Fındıklıspor


Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...