Perşembe, Mart 30, 2023

Baladin: Klasmanın sürpriz takımı oluruz


Beykoz İlçesinin İstanbul Süper Amatör Ligdeki başarılı temsilcilerinden olan Çubukluspor'da (İsthaklıspor) Teknik Sorumlu Gökhan Baladin yaptığı açıklamada, "Beykoz 1908 ve Ortaçeşmespor'un ardından adımızı SAL Klasman Grubu'na yazdıracağımızdan hiç şüphemiz yok" diye konuştu.

Her ne kadar TFF İstanbul web sitesinde yer aldıkları İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grubuna adı Çubukluspor olarak yazılsa da İshaklıspor formasıyla yoluna devam eden Beykoz temsilcisinin hafta sonunda Bay geçeceği için grupta maçı bulunmuyor.

Son iki haftaya girilirken Grup Şampiyonu Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Sal Klasman Grubuna kalmaya daha önce garantilemiş idi. Grupta 39 puanla ikinci sırada yer alan Bordo-Mavili takımın alttan gelen rakipleri ile 4 puanlık avantajı bulunmakta.

Çubukluspor sezonun son maçında evinde alt sıralarda yer alan Çıksalınspor'u evinde konuk etme avantajına da sahip. Takım Antrenörü Gökhan Baladin yaptığı açıklamada,  "Bu andan sonra tüm dikkatimizi Klasman Grubuna çevirmiş durumdayız. Son hafta maçında İshaklı Mahallemiz sakinleri takımlarına büyük bir destek verecektir. Çünkü Klasman Grubu maçları bilindiği üzere tarafsız sahalarda oynamakta. Biz hiçbir rakibimizin kalan 2 maçta alacakları sonuçlar odaklanmadan sadece kendi işimize bakıyoruz. Süper Amatör Ligin yeni takımlarından biri olarak bizlerden olan beklentilerin farkındayız. İnanıyorum ki Klasman Grubunda da en renkli, ve sürpriz takımlardan biri olacağız" diye konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İshaklı'ya BAL yakışır.

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...