Salı, Mart 28, 2023

Bölükbaş kardeşler Pendik Doğanspor'da buluştu


Sezona Esenkentspor’da başlayan Selçuk Bölükbaş ile Kavakpınarspor’da başlayan Oğuzhan Bölükbaş, 2. Amatör Lig’de yer alan Pendik Doğanspor’a transfer oldu.

1989 doğumlu stoper Selçuk Bölükbaş sırasıyla Pendikspor, Sapanbağlarıspor, Ordu Altaşspor, Pendik Doğanspor, Kaynarcaspor, Bursa Orhangazi Gençlerbirliği, Çayırova Fatihspor, Gebze Denizli Köyü SK, Gebze Yavuzselim, FK 1864, Pendik Çamlıkspor, Tuzla Aydınlıspor, Kartal Elçispor ve Esenkentspor formaları da giydi. Selçuk bu sezon Esenkentspor’da 6 maça çıktı.


1994 doğumlu forvet Oğuzhan Bölükbaş futbola Pendik Doğanspor’da başladı ve uzun yıllar bu ekipte oynadı. Daha sonra sırısayla Gebze Anibalspor, Gebze Yavuzselimspor, Aydınlıspor, FK 1864, Heybeliadaspor, Çamlıkspor, Tuzla Şifaspor formaları giyen Oğuzhan bu sezon Kavakpınarspor’da 20 maçta 9 gol, 5 asistle oynadı. Başarılı oyuncu takımının Yeldeğirmenispor’la oynadığı Süper Lig’e terfi play-off maçında Kavakpınarspor’u 2-1 öne geçiren golü atmıştı.



Daha önce de aynı takımlarda oynayan ancak bu sezona aynı gruptaki iki farklı takımda başlayan ve aynı maçta karşı karşıya gelen Bölükbaş kardeşler yeniden bir araya gelmiş oldu.

Haber: Efkan Bucak

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslan abilerim

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...