Cumartesi, Mart 25, 2023

İstanbul Balkanspor gümbür gümbür geliyor



İstanbul Balkanspor, pazar günü 2. Amatör Lig'in ilk haftasında kendi sahasında oynayacağı Haznedarspor maçında 3 puan alarak lige moralli başlamak istiyor.

Hazırlıklarını Yeşilova Kemal Aktaş stadında  Teknik direktör Murat Batmaz yönetiminde yaptığı antrenmanla tamamlayan Mavi Beyazlılar, şampiyonluk yolundaki ilk sınavından istediği sonuçla ayrılmak istiyor. İyi bir çalışma sürecinden geçtiklerini belirten teknik direktör Murat Batmaz , takımın lige hazır olduğunu söyledi. Ana hedeflerinin kulübü önce 1. Amatör Lig’e taşımak olduğunu kaydeden Batmaz, "Bu hedefe ulaşmak için elimizden gelenin maksimumunu sahaya vereceğiz. İlk maçlar zordur.  Tek düşüncemiz ilk maçta mutlu bir sonuçla başlamak . Hakkımızda hayırlısı olsun" dedi.

Arslan: Fırtınalar koparacağız
Kulüp Başkanı Tamer Arslan ve yöneticilerin izlediği haftanın son çalışmasını yakından takip ettiler. İstanbul Balkanspor Kulüp Başkanı Tamer Arslan yaptığı açıklamada "Yönetici arkadaşlarımızın  destekleriyle fırtınalar yaratan takım bu sene de ligde üstün performans sağlayarak 1. Amatör Lige  çıkmak istiyor. Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Murat Batmaz yönetiminde 19 dış transfer ile kadrosunu güçlendiren takımda tüm hazırlıklar tamam" dedi.

 Tek hedefin şampiyon olarak 10.Yıllarında 1. Amatör Lige  çıkmak olduğunu belirten Başkan Arslan , “Sezon boyunca zorlu mücadelelerin bizleri beklediğinin farkında olarak takımımızı güçlendirmek adına önemli adımlar attık. Takımımızın kendine yakışanı yaparak çok iyi bir mücadele ortaya yapacağından eminim. Bu mücadelenin sonucunda ise galibiyeti alarak tüm Küçükçekmece ilçesi halkını gruplandırmayı başaracak" dedi.

Balkanspor'un transferleri şöyle:

Hakan Ergin,Hasan Demir ,Baran Şahin / Azimspor
Nurullah Tarçın,Caner Tekin,Murat Bıçak,Emre Yedikardeş / Başakşehir İkitelli
Eyüp Uzun / Filizspor
Gürkan Kahveciler,Miraç Güven / Sefaköy Kartal
Muhammed Sevindik / Şafak 79
Emircan Vardar,Müslüm Uysal.Abdülmuttalip Karagöz / Sultanmuratspor
Önder Çimen / Patnos Gençlik
Abdullah İpek / Yücespor
İsmet Sevim  / İnönüspor
Ali Aycan / Feriköyspor
Ferit Mohammed / Mısır

İç transferde ise Kadir Aliver,Furkan Koyuncu,Alican Koyuncu,Hasan Tanrıkulu ve Aydın Taşkın  ile yeniden anlaşmaya varıldı.

Haber: Yılmaz Aktepe

HABER / Yılmaz AKTEPE

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...