Cuma, Temmuz 08, 2022

Doğukan Kadir Ebcin teklifleri değerlendiriyor


Geçtiğimiz sezonu Sancaktepespor ve Valide Tayfunspor'da geçiren Doğukan Kadir Ebcin yeni sezon öncesi teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

1999 doğuml genç futbolcu geçen sezon BAL ekiplerinden Beykozspor ile anlaşmasına karşın iş nedeniyle şehir dışına gidip gelmesi gerekliliği ve bunun da zaman zaman kulübün programıyla uyuşmaması nedeniyle sezon başlamadan sarı-siyahlılardan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bu nedenle sezona İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Sancaktepespor'da başlayan Doğukan ara transferde bir diğer Süper Amatör Lig ekibi Valide Tayfunspar'a gitti ve 4 maç için geçtiği bu kulüpte 4 asist yaptı.

Kariyerinde daha önce Hasköyspor, Yahya Kemalspor, Bostancıspor, Ataşehir, Üsküdar Salacakspor formaları da giyen Doğukan'ın esas mevkii sağ bek ancak görev verildiği takdirde sağ ve sol kanattada görev alabiliyor. 

Her iki ayağını da iyi seviyede kullanabilien başarılı futbolcu etkili bindirmeleri ve etkili ortalarıyla hücuma verdiğim katkılarıla tanınıyor.

Hiç yorum yok:

Gürzafer Tayfun gibi esti!

İstanbul 2. Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluğu hedefleyen ve haftaya 22'şer puanla zirvede giren iki ekibin maçında Gürzaferspor sah...