Cuma, Temmuz 29, 2022

Yerküpe Cup başladı


Muğla'nın Kavaklıdere'nin Menteşe Mahallesi'nde düzenlenen Yerküpe Cup, bugün başladı. 29-31 Temmuz tarihleri arasında üç gün sürecek olan turnuvada 2010-2011-2012-2013 doğumlu sporculardan oluşan takımlar mücadele edecek. Turnuvada Muğla'nın yanı sıra İzmir, Aydın, Konya ve Denizli'den spor kulüpleri yer alacak.

Muğlaspor, Yatağanspor, Menteşe Yerküpe Beşpınarspor, Yatağan Sportif, Datça 1923, Düğerek Güneşspor, Ortakent Yahşi Gençlikspor, Ortaca Esnafspor, Milas Gençlikspor, Dalaman Belediye Gençlikspor, Yerkesikspor, Saburhanespor, Halikarnas Gençlikspor, Bodrum Futbol Akademisi, Aydınspor, Nazilli Kartalları, Egekent Gençlikspor, Denizli Kartalgücü, Ilgın Gençlerbirliği, Urla Gençlikspor, Kuşadası Yıldızları, Köşkspor ve 1922 Konyaspor gibi ekipler turnuvada boy gösterecek.

Turnuvada ilk üçte yer alan takımlara kupa ve madalyaları takdim edilecek. Öte yandan 30 Temmuz Cumartesi akşamı konser etkinliği de yapılacak.

Muğla'da bugüne kadar yaylada yapılan bir futbol turnuvası olmadığını ifade eden turnuva organizatörü Menteşe Yerküpe Beşpınarspor Başkanı Hüseyin Serim, ''Çocuklarımız dört duvar arasına hapis olmasınlar düşüncesiyle doğayla iç içe bir futbol turnuvası organize etmek istedik. Menteşe'de bulunan futbol sahamızı amacına yakışır bir şekilde kullanmayı arzuladık. Takımlarımızdan da bu turnuvaya yoğun bir talep oldu. Turnuvaya katılan yakın kulüplerimiz servislerle gidip gelecekler. Şehir dışından gelen takımlar için çadır ve otelde konaklama imkanı da var'' dedi.

Kaynak: 48spor.com 

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.