Çarşamba, Temmuz 27, 2022

Cumayeri taraftarı BAL için CİMER'e başvurdu


Düzce Süper Amatör Lig'de iki sezondur ikinci olan ve BAL biletini kaçıran Cumayeri Belediyespor şampiyonların BAL'a katılmaması nedeniyle dertli.

BAL'a çıkmayı çok isteyen ancak iki sezondur şampiyonluğu kıl payı kaçıran yeşil beyazlı ekibin üzüntüsü, şampiyon olan Akçakocaspor ve Düzce 81 Yıldızspor takımlarının BAL'a girmemesiyle daha da arttı. Camia BAL'ı bu kadar isterken şampiyon takımların bu lige girmemesi tepkiyle karşılaşırken yönetim ASKF nezdinde girişimlerde bulundu.

Taraftarlar da konuyla ilgili CİMER’e başvuru yaptı. Yeşil-beyazlı taraftarlar Cumhurbaşkanlığı İletişem Başkanlığı'na gönderdikleri yazıda kulüplerinin lige girmeyen 81 Yıldızspor'un yerine BAL'a girmesini talep etti. Yazıda "Takımımızın lige katılamayacağını ilan eden lig birincisinin yerine BAL'a katılımı alt yapı sporcularımıza, ilçemizin tanıtımına ve en önemlisi takımını her koşulda centilmence ve tutkuyla destekleyen sayısı küçük ama sevgisi büyük olan taraftarımıza büyük moral ve motivasyon  sağlayacaktır" denildi.

Hiç yorum yok:

KK Mevlanaspor'da Elçi güven tazeledi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor'un genel kurulunda Murat Elçi yeniden başkanlığa seçildi.