Salı, Nisan 26, 2022

Merkezefendispor'a evinde büyük şok



İstanbul 1. Amatör Lig 4. Grup'ta ilk 7 maçını kaybeden Sütlücespor deplasmanda şampiyonluk adaylarından Merkezefendispor'u 2-1 yenerek haftanın, belki de sezonun en büyük sürprizlerinden birine imza attı.

Merkezfendi Stadı'nda Cumhur Güleç, Ahmet Yusuf Kılıç ve Batuhan Çağrı Örenel'in yönettiği maçta henüz 7. dakikada favori Merkezefendispor İbrahim Türköz'le 1-0 öne geçtiğinde herkes ev sahibi ekibin rahat bir galibiyete uzanacağını düşünse de Sütlücespor herkesi yanıttı. Konuk kırmızı-beyazlılar devre biterken 44'te Uğur Sevindik'le eşitliği sağladı: 1-1.



Hafta içi oynadığı 25 Çatspor maçı olaylar nedeniyle yarım kalan ve bu maçın moral bozukluğunu yaşayan Merkezefendispor ikinci yarıda çok tutuk bir futbol sergilerken, oyun da sık sık fauller ve sakatlanan futbolcular nedeniyle durdu. Bu bölümlerde ev sahibi tribünlerin konuk takıma tepkisi vardı. Maçın 84. dakikasında sahneye çıkan Oğuz Çobanoğlu Sütlecespor'a 3 puanı getiren golü attı. Karşılaşma 2-1 sona erdi ve Sütlecespor bu sezon ilk puanlarını aldı.

16 puanda kalan Merkezefendispor ise lider Bereketlispor'un 5 puan gerisine düştü.

Haber: Bilgin Budun

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...