Salı, Nisan 26, 2022

Yeşildirekspor'dan hakeme büyük tepki



İstanbul 1. Amatör Lig 5. Grup takımlarından Yeşildirekspor, 0-0 berabere biten Yeşil Ilgazspor maçının hakemine tepki gösterdi.

Söz konusu maçta çok önemli iki puan yitiren Yeşildirekspor rakibiyle arasındaki puan farkını kapatma şansını geri tepmişti. Fatih ekibinin başkanı Nevzat Kanık yaptığı yazılı açıklamada “Maçın hakemi 1. dakikadan itibaren tüm takdir haklarını rakip takımdan yana kullandı. Kıdemsiz yardımcıya zaten bir şey diyemiyoruz, kaldırdığı bayraklar karşısında ağzımız açık kaldı sadece. Hakemin iki penaltımızı da es geçtiğini düşünüyoruz. Futbol bir hatalar oyunu, Hocamız da insan, hatası olabilir ancak verdiği-vermediği kararlar, çıkarttığı kırmızı kart canımızı çok yaktı. Değerli hakemlerimizden azami dikkat göstermelerini rica ediyoruz” dedi.

Kanık, “Biz 3 sene önce 1. Amatör’den 2. Amatör’e düştük. Hiçbir hakem için bu ifadeleri kullanmadım. Bana bugün ‘Gel Süper Amatör’den devam et’ deseler biz yine kabul etmeyiz çünkü gücümüz yok. Çıkmak gibi bir amacımız da yok. Konum olarak da rahat bir durumdayız. Benim tek derdim hakemlerimizin biraz daha dikkatli maç yönetmeleri, maçlarımızın daha keyifli geçmesi" diye konuştu.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz farklı bir maç oynadık galiba yaa Yeşildirekspor un Kaptan-ı bütün maç boyunda susmadı ılk devrede kırmızı yemesi gerekiyordu ama yemedi

Adsız dedi ki...

Rakibe futbolcuların attığı tekmeleri ettikleri küfürleri görmemezlikten gelip sonrada kırmızı kart yorumu yapan sayın başkan sen ne düşünürsen futbolcun sahada daha kötüsünü yapar .

Adsız dedi ki...

Maç boyunca kaptanın üzerine oynayan sürekli küfreden topçulardan oluşan ve bütün maç boyu kendi yarısahasından çıkamayan bir yeşilışgaz takımını görmeyen arkadaş sen başka maç izlemişsin

Adsız dedi ki...

Yesildirek hakemin sizi kolladığı doganspor ve Haydar maclarini hic dile getirmiyorsunuz.

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.