Cumartesi, Nisan 23, 2022

Mimarobaspor zoru başardı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu mücadelesinde zirve hesapları yapan Çamlıcaspor grupta iddiasını sürdürmek isteyen Büyükçekmece Mimarobaspor ile İBB Bayrampaşa Stadı'nda karşı karşıya geldi. 

İkinci yarının henüz başında 10 kişi kalan Büyükçekmece temsilcisi sahadan üç puanla ayrılarak Klasman grubundaki ilk galibiyetini aldı ve BAL'dan gelecek ekiple oynanacak Play-Out için umutlandı. Çamlıcaspor ise rakiplerinin berabere kaldığı haftada üst sıralara yükselme fırsatından faydalanamadı.

Karşılaşmayı Muhammed Ömür-Resul Kocameşe-Mehmet Aygen hakem triosu yönetirken, Musa Çetin 4.hakem olarak görev yaptı.

Çamlıca direğe takıldı

Oldukça sıcak havada oynanan karşılaşmanın 14.dakikasında Çamlıcaspor Anıl Üstün'ün şutunda üst direğe takıldı.

Asisti yaptı, sakatlandı!

Karşılaşmanın 26.dakikasında sağ kanatta topla buluşan Safa Çağlar'ın sol ayak dışı ile müthiş asistini ön direkte tamamlayan Doğuş Cem Kazan takımını 0-1 öne geçirdi. Gol sevincini Safa ile paylaşan Doğuş takım arkadaşının kaşına kafa ile vurunca Safa yerde kaldı ve tedavisi yapıldıktan sonra oyuna döndü. Bir sonraki pozisyonda rakibi ile mücadelesinde arka adalesinden sakatlanan deneyimli oyuncu yerini Tansu Tekir'e bıraktı.

Beraberlik için rakip kalede etkili olmaya çalışan Çamlıcaspor Emre Yatan'ın sert şutunda kaleci Cemil Yücedağ'a takıldı ve ilk yarı Mimaroba'nın 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

Mimaroba kızardı

İkinci yarının ilk dakikasında Mimarobaspor'dan Ömer Berkay Eker ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı.



Tansu Tekir fark yarattı

Mücadelenin 51.dakikasında Mimarobaspor farkı ikiye çıkarttı. Ceza sahasın yapılan ortaya iyi yükselen Tansu Tekir'in uzak direğe vuruşu ağlarla buluştu 0-2.

63.dakikada orta sahada topu kapan Tansu rakiplerini ekarte ederek topu Mehmet Albayrak'a aktardı. Mehmet'in yerden vuruşunda top ağlarla buluştu 0-3.



Emre Yatan yetmedi

Farklı mağlubiyet sonrasınd tüm hatları ile rakip kaleye yüklenen Çamlıcaspor golcü oyuncusu Emre Yatan ile farkı ikiye indirdi. Kutluhan Nalkıran'ın ortasına iyi yükselen Emre'nin kafa vuruşu ağlarla buluştu 1-3. Baskısını arttıran ekip Ahmet Semih Doğan'ın ortasında Emre Yatan'ın kafa vuruşu ile puan için umutlandı 2-3. 

Cemil 'DUR' dedi

Uzatmaya eklenen 8 dakikada baskıyı önleyemeyen Mimarobaspor'da sahneye Cemil Yücedağ çıktı. Ahmet Han Abakay'ın vuruşunda kalesini gole kapatan kaleci uzatmanın son dakikalarında Emircan Demir'in sert şutunda kalesine set çekti. Mimaroba ceza sahasında oluşan karambolde Emre'nin şutunda defans tehlikeyi önledi, dönen topa Ramazan Bildirici vurdu, Mimaroba defansında  Volkan Olgun Tüzün tehlikeyi uzaklaştırdı ve heyecan dolu doksan dakika Mimarobaspor'un 3-2'lik galibiyeti ile son buldu.

HABER-FOTOĞRAF:ERDEM SAĞOLAN

fotoğraf albümü için tıklayınız

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.