Pazartesi, Nisan 25, 2022

Teşvikiye Belediyespor'da Ahmet Yurtsever dönemi



Yalova Süper Amatör Lig ekiplerinden Teşvikiye Belediyespor yeni sezon için deneyimli teknik adam Ahmet Yurtsever ile anlaşmaya vardı.

Yurtsever’in teknik ekibinde Yasin Bakış ve Burak Özcandan da yer alacak. Yeşil-Kırmızılı ekibe imza atan Yurtsever yaptığı açıklamada “Başta belediye başkanımız Mustafa Nurten olmak üzere kulüp başkanım Mustafa Küçükalran’ın davetlerine icabet ettik... Bizimkisi bir teknik adam-yönetici antlaşmasından ziyade kader birliği ve yol arkadaşlığıdır. İşimiz zor ama imkansız değil, vizyonlarımız örtüştü... Benim için hangi lig olduğu önemli değil. Bunu yıllarca kanıtladım, yeter ki gönul bağım olsun, güvenirlilik olsun,hedef olsun proje olsun” dedi.



İlk etapta beş hedef
Deneyimli çalıştırıcı “Hedefimiz öncelikle Bölgesel Amatör Lig... Bununla birlikte tesisleşme, alt yapı, futbol akademisi ve konaklama tesisi yapımı... Tüm bilgi birikimimi, tecrübemi, donanımlarımı, bu dünya güzeli şirin beldemiz Teşvikiye için harcayacağımdan herkes emin olsun. Bana bu görevi layık gören ve de güvenen Belediye başkanım Mustafa Nurten ve kulüp başkanım Mustafa Küçükalran nezdinde tüm yönetim kuruluna teşekkür ederim” diye konuştu.

Son olarak Gerede 1970’de görev alan 65 yaşındaki çalıştırıcı Beylerbeyi, Düzcespor, Keçiörengücü, İstanbulspor, Yalova Esenköyspor, Çamlıcaspor, Yalovaspor, Ataşehir Çamolukspor, Yalovaspor, Amed Sportif, Bandırmaspor, Yalova Kadıköyspor, Gemlikspor, Çorum FK, Sakaryaspor gibi takımlarda görev aldı.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Silivri cezayı Bornova'ya kesti

TFF 3. Lig 3. Grupta zirve için mücadelede eden Silivrispor evinde oynadığı Bornova 1977 maçını Arda Yumurtacı’nın attığı iki golle 2-0 kaza...