Çarşamba, Nisan 27, 2022

BAL'da ikinciler 3. Lig'e alınmak istiyor


Bölgesel Amatör Lig play-off maçlarında gruplarını ikinci bitiren sekiz takım, 3. Lig'e alınmak istediklerini beyan ettiler.

Adana 1954 FK, Bartınspor, Bolvadin Termalspor, Doğubayazıt Belediyespor, Gaziantep Ankasspor, İnegöl Kafkasspor, Özgüzelderespor ve Silivrispor kulüpleri ortak bir bildiri yayımlayarak pandemi dönemindeki gibi takımlara ekstra bir hak tanınmasını istediler.

Açıklamaya sadece, Tavşanlı Linyitspor'un itirazı nedeniyle itilaflı bir durumda olan 8. Bölge'den takımlar imza vermedi.

Dilekçe şöyle:






Haber: Engin Akın

7 yorum:

Adsız dedi ki...

3 liglerde daha çok takım olsun en az 24 takım olsun. Yazık değil mi bu vilayet ve ilçe takımlarına yıllarca amatör de sürünüyor kar.

Adsız dedi ki...

3.ler girsin onların hakkı bence yeni tip puanlama yapıldı çünkü.

M.NEJAT İŞSEVER dedi ki...

İkincileri almışken üçuncüleride alsınlar. Onlarin günahı ne. Bunlar çıkınca Bâl daki playoutlarda değişecek. Orada da yenilenlerde Balda kalsın. Bu böyle zincirleme sürer gider.

Adsız dedi ki...

vallahi anlamıyorum şu playof zırvası nedir yahu takım 2.ci bitiriyor 5.ci bitiren takım defans yaparak uzatmaya götürdüğü maçı penaltılarla maçı alıyorhajsızlık

Adsız dedi ki...

Bu takımlar grup şampiyonları ama 3.lige yine cikamiyorlar play off oynuyorlar.öyle şacma sapan bir sistemki bu bal ligi virginia adalarinda boyle skim bir sistem yok

Adsız dedi ki...

Hade lan para harcama topcu getirme ondan donra yazık değilmi boş atıp tutmayın biralarda herked harcadığı kadar oldiğu yerdedir

Adsız dedi ki...

3 Lig. Takımlarını bölgesel olarak ayırın. Edilmeden bir takım Hakkariye maç yapmak için gidiyor. O yolculuk ,o yol parası ülkenin bu ekonomik durumunu göz önüne alınarak değişiklik yapılmalı.

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.