Cuma, Nisan 29, 2022

İstiklalspor'un inadı inat


İstanbul Süper Amatör Lig B Klasman Grubu'nda İstiklalspor, Ayazağaspor'u 3-0 yenerek doğrudan BAL'a çıkma şansını son maça taşıdı.

İBB Bayrampaşa Stadı'nda oynanan maçta çok donuk çok durup bir Ayazağaspor vardı. Bir önceki Bahçelievlerspor maçında çok sayıda kırmızı kart gören Sarıyer ekibi maça çok etkisiz başlarken İstiklalspor üst üste fırsatlar buldu. Kaçan dört net pozisyonun ardından 19'da bir karambol sonrası Alperen Bakırköy temsilcisini 1-0 öne geçirdi.

Ayazağaspor ikinci yarıya pas yaparak daha etkin başladı ancak yaklaşık 15 dakika sonra bu etkiyi kaybetti. 60'tan sonra topa daha fazla sahip olan İstiklalspor yine arka arkaya fırsatlar bulmaya başladı.65'te Ömer, 80'de Oğuz attıkları gollerle sarı-yeşilli Bakırköy ekibine 3 puan getirdi.

İstiklalspor doğrudan BAL'a kalmak için hafta sonu iddiasız İFA'yı yenebilirse Beylikdüzüspor'un Ayazağaspor'a puan kaybetmesini bekleyecek.

Şu anda baraj potasında bulunan Ayazağaspor galip gelirse arkasına bakmadan bu hakkı elde edecek, aksi bir durumda Sarıyer ekibi Gülsuyuspor-Haliçspor karşılaşmasının skorunu bekleyecek.

Haber: Barış Berber

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.