Cumartesi, Nisan 23, 2022

'Ceza aldık, hükmen yenildik ama yine de teşekkürler...'


Beykoz ekiplerinden Ortaçeşmespor, TFF İstanbul İl Temsilciliği’ne teşekkür yazısı yayınladı.

Kulüp Müdürü Ramazan Engin'in imzasıyla yapılan bildiride ise şu ifadelere yer verildi.

“Neredeyse 2.000 takıma yaklaşan İstanbul amatör liglerinde, her hafta ortalama 900-950 müsabaka oynanırken, hem bu kadar maçı oynatmak hem de elden geldiğince amatör takımların sorunları ile ilgilenmek hiç kolay bir olay değil. 

Belki bu yazımızı bir yerlere yaranmak olarak değerlendirenler olacaktır ancak, gördüklerimizi, yaşadıklarımızı, gerçekleri yazmaktan da geri durmamıza sebep olmayacak. Ki böyle olmadığını da  geçmişteki örneklerden anlayabiliriz. Çekmeköy Belediye Alemdağspor müsabakasında çıkan arbedede, toplamda 14 oyuncumuza ceza verilmiştir ki bunların 3 tanesi 10 maç ceza çıkmıştır. Onun akabinde ise U14 liginde 2010 doğumlu yaşı küçük oyuncu oynattığımız için 3-0 hükmen mağlubiyetimiz de bulunmaktadır. Ayrıca bu yediğimiz cezada da rakibin hocasına durumu izah ettikten sonra bu oyuncuları sahaya sürdük ve mücadeleden puan almamızdan sonra pazartesi günü şikayet edildik. Neticesinde de her ne kadar sözlü ifademiz de olsa kural gereği hak ettiğimiz şekilde cezamızı çektik.

Aldığımız cezalarda herhangi bir iltimas talebimiz olmamış, aksine hak ettiğimiz cezayı çekerken de yarın öbür gün hakkımızı aradığımız konuda haklı isek  bir şekilde hakkımızı koruyacak bir oluşumun her takım gibi paydaşı olduğumuzdan mutluluk duyduk.  

Ortaçeşme Spor Kulübü olarak TFF İstanbul Temsilciliği’ne, yaptığı çalışmalar ve hizmetlerden ötürü teşekkür ediyoruz."

 

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Ramazan abi herkes senin gibi delikanlı olsaydı keşke seni alkışlıyorum

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.