Pazartesi, Nisan 25, 2022

Yeniköyspor'un milli gururları Murat ve Ada


Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve 2008 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Antalya'da yapılan karşılaşmalarla devam ediyor.

Adana, Ankara (2), Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul (3), İzmir (2), Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Trakya, Van, İstanbul Amatör bölgelerinden 20 takımda toplam 400 sporcunun yer alacağı organizasyon 29 Nisan 2022 Cuma gününe kadar devam edecek.

Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip ettiği maçlar sonrasında, U14 Milli Takımı'na ve kulüplere oyuncu havuzu oluşturulacak.

İstanbul ekibinde Yeniköyspor'dan iki futbolcu bulunuyor. Murat Mustafa Kurtuluş ve Ada Balkanlı Sarıyer ekibini en iyi şekilde temsil ederken mili takıma girmeyi hedefliyor.

2008 doğumlu iki isimden forvet Ada Balkanlı bu sezon İstanbul U14 Ligi'nde 8 maçta oynarken 14 gol attı. Orta saha Murat Mustafa Kurtuluş da 8 maçta 7 gol attı.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...