Pazartesi, Eylül 17, 2018

Beyoğlu'nda sessiz randevu

Güne iki maç planı ile başlayınca ister istemez stres yapıyorum. Farklı sahaları tercih sebebim tamamen öngörülerim. Hiçbir takıma ayrıcalık tanıdığım yada öncelik verdiğim yok.Sadece bazı maçların daha heyecanlı geçeceğini düşünüyorum ve maçları ona göre seçiyorum. Tabii eğer iki takımda eski takım arkdaşlarım varsa daha da bir heyecan duyuyorum o da bir gerçek. İlk durak olarak geçen haftayı üç puanla kapatan iki takımın mücadelesi için Beyoğlu Stadı'nın yolunu tuttum. Evime nasıl ters bir saha anlatamam. Otobüs ya da minibüs ikisine de binmem için 20 dakika yürümem lazım, yürüyeceksin tabi Süper Amatör Lig'in en iyi futbolcularını izliyorsun dediğinizi duyar gibiyim... Haklısınız;) Otobüste akbilinizin bitmesinden daha kötüsü yedek akbilinizin de bitmesidir ve şey pardon afedersiniz fazla akbiliniz var mı? sorusunu sorarken sanki büyük bir suç işlemişçesine utanmamız ah ki ne ah!!! Neyse ki anlayışlı şoför abim ileride durakta bekledi de erken stadın yolunu tuttum.İki takım taraftarı da tribünlerdeki yerini almıştı. O zaman buyurun sessiz randevu...


Sütlücespor takımı sahasında oynamanın avantajını kullanamadı. Defansif anlamda topu oyuna sokmakta zorlandılar. İlk yarıda tek atakları var onda da Onur'un kafa vuruşu az farkla auta gitti. Kaleci Hakan zamanlamaları ile gole izin vermedi. Orta alanda Burak ve Muhammet oyun kurmaya çalışsa da üçüncü bölgede istediklerini yapamadılar. İkinci yarıda Orçun'u oyuna süren Yüksel Topçu uzun toplarla golcü ismi buluşturmayı ve topu hücumda tutmayı denedi.Ev sahibi ekip  oyunun bazı bölümlerinde dengeyi kursa da istediği futbolu sahaya yansıtamadı. İkinci yarıda Fatih'in kafa vuruşu dışında etkili olamadılar.


Konuk ekip Gazi Mahallesi SK oyuna iyi başladı. Sultangazi temsilcisi orta alanda Sedat ve Ramazan ile etkili oldu.  İleri uçta Ferhat'a destek olarak Yasin görev yaptı. Standart 10 numara gibi oynamadı Yasin.Mücadele etti, top kaptı, hava toplarında da  etkiliydi fakat net bir golcü olmadığı için yakaladığı iki fırsatta Hakan'ı geçemedi. Faruk ve Muhammet Ali ile kanatları çok zorladılar. Fakat tüm ortalarda Hakan zamanlaması ile tehlikeleri önledi. Bir golleri ofsayt gerekçesi ile geçersiz sayılan Gazi Mahallesi SK bu grubun zirve yarışını zorlar. Uzatma dakikalarına kadar oyunu bırakmıyorlar. Hücum hattı desteklenirse çok iş yaparlar. Bir de nacizane Ramazan kardeşime sesleniyorum güçlüsün, ciğerin iyi, koşuyorsun, gençsin de, ayaklar da tamam. Yani bu işten ekmek yersin.Lütfen az konuş, biraz daha üzerine koy, seni izlerken insanlar daha çok zevk alsın.


MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN 


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...