Cumartesi, Eylül 29, 2018

Göksel Demir Ayvalık Altınovaspor'da

Balıkesir Süper Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Ayvalık Altınovaspor, İstanbul amatör liglerinin tanınmış forvetlerinden Göksel Demir’i renklerine bağladı.


Daha önce İncirlispor, Tuzlaspor, İstanbul Altınordu, Topkapıspor, Pamukova 1954 SK, Maltepe Belediyespor ve son olarak İstanbul Bafraspor formaları giyen Göksel, yeni takımına çabuk ısındı ve 2 hazırlık maçında 4 gol, 2 asistle oynadı. Tecrübeli oyuncu, takımının Ayvalık Sakaryaspor’u 2-1 yendiği maçta her iki gole imza atarken, Barbaros Sefaspor’u 4-3’le geçtikleri maçta 2 gol, 1 asiste imza attı.


Göksel Demir Yerel Futbol’a yaptığı açıklamada “Sezon başından bu yana 3 tane BAL, 5 tane Süper Amatör Lig takımı aradı fakat karşılıklı olarak şartlar uymadı. Son dakikada Ayvalık takımı Altınovaspor aradı ben de kabul ettim. Bu güzel camiaya geldiğim mutluyum. Geçen sezon İstanbul Bafraspor ile BAL’ın kapısından döndük. Yeni kulübümle Altınova beldesine şampiyonluk sevinci yaşatmak istiyorum. Oynadığım iki hazırlık maçında performansım iyiydi, daha iyi olmak için çalışıyorum. İnşallah bize güvenen insanlara karşı elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Burada gereken saygıyı sevgiyi taraftar yönetim ve futbolcu kardeşlerimden görüyorum. Bu beni çok motive ediyor. Her şeyin çok güzel olacağına inanıyorum” dedi.


Haber: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...