Pazartesi, Eylül 17, 2018

Merkezefendi Stadı'nda gol yağmuru

Televizyonda Premier Lig sahalarda amatör maçlar olunca tabi ki; en mantıklı hareketi yaptım ve sıcağın altında yanmak pahasına Merkezefendi Stadı'nın yolunu tuttum.Tottenham-Liverpool maçından uçağa atlayıp demek isterdim ama yok öyle birşey yani uçağım falan yok bırakın uçağı motorum da yok... Bisikletim var ama pubis olduğum için zorlamıyorum sahibinden satılık!!!hazır bedava ilanı da bulmuşken yazayım;) Salah,Firmino,Mane,Van Dick, Keane, Alderweireld (bunu kopyala yapıştır yaptım tabi) Eriksen,Moura'yı bırakıp Mahzun,Tayfun,Okan,Tahsin,Yahya,Kadir, Furkan ve ekip arkadaşlarını izlemek için vurdum kendimi yollara, oradan da Vodafone Park'a Beşiktaş maçına ohh mis be Premier Lig'den skalayı yerle bir ettim...Zirvedeyim duyamıyorum...


Karşılaşmanın ilk yarısında ev sahibi ekip adeta rüzgar gibi esti. Ömer,Oğuzhan,Gurur ve Alattin ile ilk yarıyı 4-0 önde kapatan ev sahibi ekip Okan'ın ayağından da bir penaltıdan faydalanamadı. İkinci yarıda Mahzun'un golü farkı beşe çıkartırken, konuk ekip geç açıldı. Kadir,İbrahim ve Gökan'ın attığı goller maçın skorunu belirledi 5-3.


Nasıl oynadılar?
Ev sahibi ekip oyuna istekli başladı.En etkili özellikleri olan kanatları çok iyi kullandılar. Gol yollarında kaleci Muhammet'i geçebilseler farkı daha da arttırabilirlerdi. İlk yarıda rakibine oynama fırsatı vermediler. Orta alanda topa sahip oldukları anda defansın arkasına atılan toplarla pozisyonlar buldular ve ard arda gollerle farka gittiler. İkinci yarıda rehavete kapılınca skor neredeyse tehlikeye girecekti. İlk yarıdaki futbolu ile umut veren Zeytinburnu temsilcisi ikinci yarıda hayal kırıklığı yarattı. Futbol denen oyunun şakası yoktur, cezayı keserler. Ev sahibinde Ömer Faruk ve Mahzun günün etkili isimleri oldular.


Konuk ekip fizik olarak oldukça iyi. Ancak maçın ilk yarısında sahada hiç yoklardı. Kaliteli oyuncu grubuna sahip Kaynarca takımının sıfır puanda olması kimseyi aldatmasın. İkinci yarıda oynadıkları futbolla umut verdiler. Attıkları goller ciddi anlamda jeneriklik.Hani çocukken bazı golleri üç sayardık ya İbrahim'in golü o cinstendi. Defans hattında sorunları var. Arkalarına atılan her top pozisyon oldu. Kaleci Muhammet birçok pozisyonda kalesini gole kapattı. Eğer defans hattındaki sorunlar giderilirse her takıma zorluk çıkarır. Rehavete kapılan rakibe karşı 10 dakika daha olsa belki de puanla dönebilirlerdi.  


 

MUHABİR:ERDEM SAĞOLAN


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...