Pazartesi, Eylül 24, 2018

Batı Trakyaspor altın buldu

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta Batı Trakyaspor sahasında Gümüşsuyuspor'u tek golle geçti ve bu sezon ilk galibiyetini aldı.


Erdem Sağolan bildiriyor


Merkezefendi Stadı'nda oynanan ve ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında staddaki yerimi aldım.Birbirine yakın stadlar arasında maç izleyince ikinci yarısı heyecan içinde geçen Batı Trakya-Gümüşsuyu maçı için buradayım,buyurun...


Ev sahibi ekip iki haftadır kazanamamanın verdiği stresle final paslarında yine istediklerini yapamadı. Ulaş'ı sağ beke çeken ve hücumda da kullanan Zeytinburnu temsilcisi bu değişikliğin meyvesini aldı. Etikli bindirmeleri ile maça damga vuran Ulaş'ın ortasında Ersin'in jeneriklik volesi ev sahibine üç puanı getirdi. Orta alanda Gökhan, kanatlarda Levent ve Sezer ile etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip hücum hattında girdikleri pozisyonları değerlendirebilirse kalan maçlarda zirve yarışında olacaklardır.


Konuk ekip Gümüşsuyuspor oldukça disiplinli bir takım. İyi mücadele ediyorlar. Defans hattında Ufuk ve Serkan gibi iki tecrübeli isme sahipler. Orta alanda Yunus Emre, Batuhan ve ileri uçta uzun boyunun avantajını iyi kullanan Erdi ile pozisyon arıyorlar. Defanstan ayağa çıkmakta zorlanan konuk ekip disiplinli oyununu sürdürürse grupta her takımdan puan alırlar. Uzatma dakikalarında önce Yunus Emre sonra da boş pozisyonda Hakan'ın vuruşu ağlarla buluşsa zorlu deplasmandan da bir puanla dönebilirlerdi.


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...